Mary Poppins

Budapest, Madách Színház, december 18. 19:00
A világirodalom legvarázslatosabb figuráját, a bohókás, repülő dadust ez alkalommal a Madách Színház színpadára sodorja az a bizonyos keleti szél. P. L. Travers mágikus meséje 1964-ben debütált a filmvásznon musical formájában...
...Julie Andrews és Dick Van Dyke főszereplésével. A szívmelengető sztori ekkor vált igazán ismertté, azóta pedig az esernyővel közlekedő, dalos kedvű háztartási alkalmazott töretlen népszerűségnek örvend kicsik és nagyok körében egyaránt. Ez nem véletlen, hiszen Mary Poppins valójában freudi módszerekkel dolgozik; segít megtalálni az elveszett gyerekkort, újraélni a csodákat, és feldolgozni a veszteségeket.
 
A történetben a kiábrándult Banks família mindennapjaiba próbál vidámságot és reményt csempészni, teszi mindezt sok zenével, tánccal és igazán varázslatos színpadi trükkökkel megbolondítva az alapsztorit, melyet ennyire mozgalmas és látványos formában még soha nem láthatott a hazai közönség. 
macsek
2012.09.17
|


Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.