A maflás

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (23)
Ha a pokolban létezik moziterem, biztosak lehetünk benne, hogy A vizesnyolcas, a Távkapcs, illetve A gondozoo című alkotásokat rendszeresen levetítik az ott sínylődő háborús bűnösöknek. Egy Frank Coraci által rendezett vígjáték esetében tehát...
...hatványozottan indokolt, hogy egészséges mértékű előítélettel viseltessünk a szóban forgó film iránt. Nos, ezúttal viszont bátran kijelenthetjük, hogy a jó direktor pályafutása talán legvállalhatóbb művével hozakodott elő. (Ebben nyilvánvalóan szerepet játszott az is, hogy Adam Sandler ezúttal csak vezető producerként vett részt a munkálatokban.) Az önfeledt szórakozáshoz azonban még ezzel együtt is elengedhetetlen, hogy A maflás megtekintése előtt parkettát lakkozzunk, vagy jó fél órára leugorjunk egy reggae zenekar próbatermébe. Tíz poénból ugyanis jó, ha három működik, a többi pedig kiszámítható, mint a tokiói metró menetrendje.
 
A helyzeten enyhít némileg, hogy akadnak jó karakterek, még ha megszemélyesítőik olykor elemi erejű ripacskodásra is ragadtatják magukat. A sztori főszereplője egy kiégett, ám jólelkű biológiatanár, aki döbbenten értesül róla, hogy az igazgató a takarékosság jegyében fel akarja számolni az iskolai zenekart. Hogy segítsen zenetanár barátján, valamint, hogy belopja magát szemrevaló kolléganője szívébe, radikális megoldásra szánja el magát: lamantinokat megszégyenítő testalkata ellenére ketrecharcosnak áll. 
kirsch
2012.11.06
|
Here Comes the Boom
amerikai vígjáték, 105 perc, 2012
Egy lusta biosztanár azért nevez be egy ketrecharcos-bajnokságra, hogy megvédje az iskolai zenekart, és így bevágódjon a suliban dolgozó dögös nővérkénél.
Rendező:

Frank Coraci

Színész:

Kevin James
(Scott Voss)

Salma Hayek
(Bella Flores)

Henry Winkler
(Marty Streb)

Greg Germann
(Betcher igazgató)

Melissa Peterman
(Lauren Voss)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2012. november 8.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
Cs
6
P
7
Szo
8
18:05
Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül
amerikai sci-fi vígjáték, 2019
18:10
A gyűrű átka
amerikai-olasz-német-angol filmdráma, 1. rész, 2004
18:15
Franklin, a teknős
francia-kanadai animációs film, 2006
18:15
Egyiptom istenei
amerikai akciófilm, 2016
18:20
A szív bajnokai
amerikai életrajzi film, 2009
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.