Gyerekszíndarabok

Gyerekfilmek

Uszodák, strandok

Gyerekvilág Élményhétvége – Játékok élesben

Itt minden körülötted forog!
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2012. november 16 - 18.
Idén is óriási várakozás előzi meg az ősz legnagyobb családi eseményét, ahol minden a gyerekekről szól. A november 16-18. között megrendezésre kerülő Gyerekvilág Élményhétvége a legteljesebb játékkínálat kipróbálására invitál.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

A közel 9000 négyzetméter alapterületen zajló élményhétvége ismét izgalmasnak ígérkezik. Kalandpark, sípálya, konzolerdő, látványos, interaktív kísérletekkel gazdagított színpadi programok a kamaszodóknak, arcfestés, énekes és bábos előadások, gyerek operett, számos tematikus játszóház a kisebbeknek, karácsonyi kedvezmények és különleges akciók mindazoknak, akik haza szeretnének vinni valamit az év egyik legmeghatározóbb gyermek-eseményéről. 
 
„Büszkék vagyunk arra, hogy immáron hetedik éve élhetjük át kiállítóinkkal együtt, a sokezres gyerekhad önfeledt örömét. Ez a hasonlíthatatlan élmény adja az inspirációt évről évre, az újdonságok folytonos felkutatásához. ” - foglalta össze Fülöp Judit, főszervező. Elmondta, hogy az idei rendezvény főtámogatója, az otthonteremtés családra szabott megoldásait kínáló OTP Lakástakarék jóvoltából, egy hatalmas Kalandpark és egy igazi beltéri Sípálya is várja az izgalmakra éhes örökmozgókat. Idén az MVM Partner Ökojátszóház is csatlakozik az eseményhez, ahol a környezettudatosság és a felelős energiahasználat játékos, és élménydús közvetítése kerül a középpontba. 
 
A legfontosabb hazai játékgyártók, és a szilárd nemzetközi hagyományokkal rendelkező nagymárkák által is kihagyhatatlan eseményként számon tartott Gyerekvilág Élményhétvége, a karácsony előtti első, és egyben a legnagyobb választékot felvonultató játék- és élményközpont. Minden korosztály számára tartalmas szórakozást kínál, miközben különleges vásárlási akciók keretében, egy helyen szerezhető be mindaz, amit később a fa alá rakhatunk. 
 
A Gyerekvilág Élményhétvége testvérrendezvénye a babák, mamák kiállítása, a Babamama Expo, mely a gyermektervezéstől a három éves korig terjedő időszak legszélesebb témaválasztékával várja a látogatókat.
2012.10.15
|


2015. november 26., csütörtök

Virág

A kis herceg

francia animációs film, 108 perc, 2015

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó

amerikai animációs film, 90 perc, 2015

Libabőr

amerikai|ausztrál kalandfilm, 104 perc, 2015

Hókirálynő

orosz animációs film, 80 perc, 2012

Minyonok

amerikai animációs film, 104 perc, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
22:15
A Madagaszkár pingvinjei
I. évad, 4. rész
22:25
Irány Dínóföld!
51. rész
22:25
Az ifjú Robin Hood kalandjai
Conquest Of Sherwood, The/Prince's Water, The/Royal Lessons/In Pursuit Of Flynn
22:30
Gumball csodálatos világa
The Dream, The/sidekick
22:30
Szörfsuli
II. évad, 4. rész
Copyright © 2015 EXIT Kiadói Kft.