Kedvenc helyek

mïus: Behind The Line

est.hu:
9/10
|
olvasói
8/10 (8)
[ nu jazz / triphop ] Már a Volkova Sisters és Manoya esetében éreztük, hogy lassan, de annál szebben felzárkózunk a „Nyugathoz”. Valahol a fenti két formáció véglet-asszonya közt oszcillál a szintén brit triphopon „felnőtt” Horányi Júlia.

Linkek

Énekléssel kiskora óta foglalkozik a díszlet- és jelmeztervezőként dolgozó hölgy, aki a nagy jazzhősnők méltó követője. A Plüsss felbomlása után zenésztársa az építészet felől jövő Álmos Gergely lett - így pöpecül összerakott, elektro-akusztikus, néhol bluesba hajló, vagy izgalmas hangszeres játékkal megtámogatott dalcsokrot kapunk a duótól. A megjelenésére is nagyon ügyelő mïus minden rezdülése nívós és ötletes, emellett kedves és szomorkás is, ahogy egy jó post-dubstep/nu jazz-zel kacérkodó csapathoz illik. A minimálból a maximumot kihozó, dupla-forgószínpados Hold On klip bíztató horizontot nyit. E dal szövege ígéri, hogy Julie-ék fenn tudják tartani az érdeklődésünket mind a 13 dal során. Ez élőben, kvintetté kiegészülve is esélyes!
 
Air
2013.02.19
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.