Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai

Márciustól új sorozat a Cartoon Network-ön
A Sárkányok: a Hibbant-sziget harcosai a DreamWorks Animation 2010-es sikerfilmje, az Így neveld a sárkányodat! (How to Train Your Dragon) című mozifilm tévésorozatos folytatása a már ismert szereplőkkel, de új, eddig még sosem látott sárkányokkal.

Kapcsolódó cikkek

A fiatal viking, Hablaty és Fogatlan nevű sárkánya valószerűtlen barátságát megörökítő 15, egyenként 30 perces epizód hazánkban elsőként a Cartoon Networkön lesz látható márciustól.  
 
A Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai története ott folytatódik, ahol a mozifilm véget ér. Miután Hablaty és Fogatlan nevű sárkánya megmentik a Hibbant-sziget népét a Vörös haláltól, megpróbálnak békét teremteni a sárkányok és az emberek közt.  
 
A sorozat rendezője John Sanford. A filmet tavalyi Egyesült Államok-beli bemutatója után 10 kategórában jelölték jelölték a rangos Annie-díjra.  
 
A sárkányok és gazdáik sokmindent tanulnak egymásról a sorozatban, többek közt:  
 
Együtt élni a sárkányokkal: 
Jóllehet Hibbant-szigeten az Így neveld a sárkányodat! Végére helyreáll a rend és a béke, a teljes harmónia még várat magára: a sárkányok olykor kiszámíthatatlan és veszélyes dolgokat produkálnak. Válaszul Hablaty létrehozza a sárkányneveldét, ahol az ifjú vikingek és sárkányaik megtanulhatják a békés együttélés szabályait. Persze nem mindenkit sikerül elsőre meggyőzni a békítési kísérlet sikerességéről és tartósságáról: HIbbant-sziget egyes lakosait felettébb feszélyezi, hogy korábbi ellenségeik köztük járnak-kelnek, mntha a sziget közösségének teljes jogú tagjai lennének.  
 
Megbarátkozni a sárkányokkal: 
A közös tanulás során az ifjú vikingek és sárkányaik közt egyre szorosabbra fonódik az érzelmi kötelék. Kiderül, hogy mindegyik sárkány egyedi és sajátos karakter, és hogy csakis rá jellemző, különleges képességek birtokában van.  
 
Együtt harcolni a sárkányokkal:  
Miután a sárkányneveldének messze földön híre megy, így a legfőbb ellenség, Alvin, az áruló és törzse is szemet vet a sárkányokra. Hablatynak és a többi vikingnek össze kell fognia Hibbant-sziget és barátaik, a sárkányok védelmében.  
 
Együtt kalandozni a sárkányokkal: 
Hablatyot és társait határtalan kíváncsiságuk sosem látott tájakra, ismeretlen sárkányfajok földjére repíti Hibbant-szigetről.  
 
(Forrás: Cartoon Network)
 
2013.02.13
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
04:10
Game Shakers
II. évad, 207. rész: Baba para
04:35
44 cicus
I. évad, 106. rész: Guszti, a büdi macska
04:45
44 cicus
I. évad, 107. rész: Lina mama titkos receptje
05:00
Bubi guppik
V. évad, 506. rész: Zúzás
05:20
Babi kávézója
I. évad, 103. rész: A tökéletes piknik
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.