Gordon Ramsay: Ramsay legjobb menüi

Tévés szerepléseivel ellentétben a sztárséfek egyik legellentmondásosabb alakja, a nyers stílusáról ismert Gordon Ramsay új szakácskönyvével kevésbé viharos vizekre evez, ugyanis „csupán” remek menüket ajánl – minden hétre épp egyet.
Ramsay nemcsak az általa kedvelt különféle nemzeti konyhák fogásai közül csemegézett, szezonálisan is külön-külön menüsorokba rendezve ezeket, hanem a kötet különleges kialakításának köszönhetően mi magunk is tovább variálhatjuk a könyvben szereplő ételeket a nekünk tetsző módon. Így egészen elképesztő, 140 ezer különböző menüt hozhatunk össze, aki mindegyik kombinációt kipróbálja, az garantáltan Guinness-rekordot dönthet. A kötetben szereplő fogásokat a könyv végén egy univerzális köret- és mártásgyűjtemény egészíti ki. 
 
Amennyire karakteresek más celebséfek, például Nigella vagy Jamie szakácskönyvei, a Ramsay legjobb menüiben csak az ételek utalnak arra, hogy Gordon Ramsay szakácskönyvét tartjuk a kezünkben, nincs semmi személyes hangvétele vagy sztorizós kitérő. Persze az ételek ettől még kiválóak, és ami a legjobb: néhány kivételtől eltekintve nem szükségeltetik az elkészítésükhöz egy 3 Michelin-csillagos étterem konyhai felszerelése sem. 
 
Alexandra Kiadó, 4500Ft 
 
poszter
2013.02.19
|


Játék
Lassan itt az ideje, hogy lekapcsoljuk a fedélzeti hibernációt: a Nap körüli keringésünk sötét szakaszából immár kifelé suhanunk.
Robert Downey Juniornak saját állatkertje van Malibuban. #robertdowneyjr #animallover #allatbarat #zoo #privatezoo #allatkert
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.