Mosolyt hoznak a télbe A Madagaszkár pingvinjei

Ki hallott már olyat, hogy egy pingvin az Antarktisz helyett inkább választja pihenőhelyéül a forró Ausztráliát? A határozott Kapitány, az olvasni képtelen, de zseniális találmányokat eszkábáló Kowalski, az érzékeny Közlegény és az állandóan durrogó Rico vállvetve küzdenek azért, hogy mindenki a Madagaszkár filmek alapján készült mesesorozatot válassza kikapcsolódásul.
Társuk ebben az önimádó Julien király is, de a szériában mutatkozik be az eddig nem látott Marlene, a vidra, aki végtelenül pozitív hozzáállásával napi rendszerességgel a Kapitány idegeire megy. Persze ők sem lehetnek ellenfelei a félkatonai módszerekkel operáló pingvincsapatnak, akik már a Madagaszkár első két részében is a gyerekek kedvencei lettek, szélsőséges személyiségüknek és egymással szívesen konfrontáló stílusuknak hála.
 
Sokak szerint a Nickelodeon sorozatában újraéled a Kengyelfutó gyalogkakukkból ismert Prérifarkas hangvétele, aki a ’40-es évek gengszterfilmjeivel összefogva táborozik le a New York-i állatkertben. Humorból sincs hiány a műsorban, egy ízben Kapitány lánynak képzelve magát indul önfelfedező túrára, de az idősebb korosztálynak is bátran ajánlható a széria, hiszen olyan témák is a felszínre kerülnek A Madagaszkár pingvinjeiben, mint a média mindennapokban betöltött szerepe, a bajtársiasság, és az önfeláldozás. Játszva nevelnek kedvenceink! 
 
Nem csoda, hogy a DreamWorks felmérésének eredményeképp a pingvinek lettek a legnépszerűbb állatkák, akiket a szakértők egy különálló sorozat főszereplőiként el tudtak képzelni: hiába volt ott a Madagaszkár-filmekben Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, vagy éppen Gloria a súlyos személyiséggel megáldott víziló, a gyerekek és a tesztközönség részéről mégis Kowalskiék kapták a legnagyobb tapsot. 
 
A Nickelodeon fennállása során olyan legendás mesesorozatokat gyártott már, mint a felnőtteknek is ajánlható Avatar: Az utolsó léghajlító, a mindenki kedvenceként jellemezhető SpongyaBob Kockanadrág, vagy éppen Arnold, a Hé, Arnold! furcsa fejszerkezetű hőse. Méltán emlegethetjük A Madagaszkár pingvinjeit is akként a sorozatként, amiről egy-két emberöltő múlva nosztalgikusan beszél majd az akkorra felnőtt közönség. 
 
A Madagaszkár pingvinjei február 18-tól a Nickelodeon műsorán! 
 
Promóció
2013.02.25
|


Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Kópé

amerikai-kanadai animációs film, 87 perc, 2019

Playmobil: A film

német-francia animációs film, 99 perc, 2019

Mi újság, kuflik?

magyar animációs film, 77 perc, 2019

A kis kedvencek titkos élete 2

amerikai-francia-japán animációs film, 86 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
21:45
Angelina Balerina
III. évad, 15. rész
21:45
Én és a lovagom
2016, I. évad, 138. rész: Jimmy izmos lesz
21:50
A Lármás család
II. évad, 224. rész: Helló, halloween!
21:55
Angelo rulez
2017, IV. évad, 1. rész: Butatelefon
21:55
Én és a lovagom
2016, I. évad, 139. rész: Alvó Jack
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.