Mosolyt hoznak a télbe A Madagaszkár pingvinjei

Ki hallott már olyat, hogy egy pingvin az Antarktisz helyett inkább választja pihenőhelyéül a forró Ausztráliát? A határozott Kapitány, az olvasni képtelen, de zseniális találmányokat eszkábáló Kowalski, az érzékeny Közlegény és az állandóan durrogó Rico vállvetve küzdenek azért, hogy mindenki a Madagaszkár filmek alapján készült mesesorozatot válassza kikapcsolódásul.
Társuk ebben az önimádó Julien király is, de a szériában mutatkozik be az eddig nem látott Marlene, a vidra, aki végtelenül pozitív hozzáállásával napi rendszerességgel a Kapitány idegeire megy. Persze ők sem lehetnek ellenfelei a félkatonai módszerekkel operáló pingvincsapatnak, akik már a Madagaszkár első két részében is a gyerekek kedvencei lettek, szélsőséges személyiségüknek és egymással szívesen konfrontáló stílusuknak hála.
 
Sokak szerint a Nickelodeon sorozatában újraéled a Kengyelfutó gyalogkakukkból ismert Prérifarkas hangvétele, aki a ’40-es évek gengszterfilmjeivel összefogva táborozik le a New York-i állatkertben. Humorból sincs hiány a műsorban, egy ízben Kapitány lánynak képzelve magát indul önfelfedező túrára, de az idősebb korosztálynak is bátran ajánlható a széria, hiszen olyan témák is a felszínre kerülnek A Madagaszkár pingvinjeiben, mint a média mindennapokban betöltött szerepe, a bajtársiasság, és az önfeláldozás. Játszva nevelnek kedvenceink! 
 
Nem csoda, hogy a DreamWorks felmérésének eredményeképp a pingvinek lettek a legnépszerűbb állatkák, akiket a szakértők egy különálló sorozat főszereplőiként el tudtak képzelni: hiába volt ott a Madagaszkár-filmekben Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, vagy éppen Gloria a súlyos személyiséggel megáldott víziló, a gyerekek és a tesztközönség részéről mégis Kowalskiék kapták a legnagyobb tapsot. 
 
A Nickelodeon fennállása során olyan legendás mesesorozatokat gyártott már, mint a felnőtteknek is ajánlható Avatar: Az utolsó léghajlító, a mindenki kedvenceként jellemezhető SpongyaBob Kockanadrág, vagy éppen Arnold, a Hé, Arnold! furcsa fejszerkezetű hőse. Méltán emlegethetjük A Madagaszkár pingvinjeit is akként a sorozatként, amiről egy-két emberöltő múlva nosztalgikusan beszél majd az akkorra felnőtt közönség. 
 
A Madagaszkár pingvinjei február 18-tól a Nickelodeon műsorán! 
 
Promóció
2013.02.25
|


Undipofik

amerikai-kínai animációs film, 87 perc, 2019

Pokémon - Pikachu, a detektív

amerikai-japán kalandfilm, 104 perc, 2019

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019

Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
05:30
Umizoomi csapat - I. évad
amerikai animációs filmsorozat, Akvárium javítás, 2008
05:30
Életem legrosszabb éve, ...már megint
I. évad, 9. rész: Szeptember - Iskolai előadás
05:35
Ben 10
2017, 150. rész: Az átalakulás
05:35
Ruff Ruff, Tweet és Dave
I. évad, 34. rész
05:35
Mr. Bean
2002, 121. rész: A teniszlabda
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.