Kedvenc helyek

A Nemjuci tovább inzultálja a közönséget

Az 5 éves Nemjuci országos turnéra indul, kedvenc klubjaik mellett olyan állomásokat is érintenek, ahol eddig még élőben nem tapasztalhatta a közönség mindazt a magával söprő energiát, 100%-os odaadást és nem utolsó sorban Juci elképesztő vonzerejét, amitől a banda ritka csemegének számít a magyar zenei palettán.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

5 éves budapesti születésnapi koncertjük elé vendégzenekart keresnek az A38 Hajóra, amihez Juci felhívást intéz a vállalkozó szelleműekhez, miszerint "dolgozz fel bárhogy, bármilyen Nemjuci-számot, csinálj róla videót és küldd be márc. 1 -ig az info@nemjuci.hu-ra. A befutó lájkokkal nyer". A zenekar pedig a koncertig tovább buzdítja a nagyérdeműt olyan - akár 20 éves - videókkal, ahol ők dolgoznak fel. Amúgy elég viccesek. Tessék megnézni!
 
Emellett érdemes megemlíteni, hogy a zenekar Ideológiája, ami a környezetvédelem, a tudatos vásárlás és az újrafelhasználás köré épül, olyan különleges hozzávalókkal is ízesíti a bandát, mint például a hulladékból készült tokba rejtett, újrahasznosított papírra nyomott poszterrel egybecsomagolt második nagylemez; a Nemjuci Turi, azaz Juci által turkált ruhák, apró Nemjuci logóval, vagy a még ennél is elragadóbb Nemruci butik a főváros szívében. 
Ünnepelj a zenekarral március 16-án az A38 Hajón vagy a turné bármely másik állomásán, és győződj meg a saját szemeddel és füleddel arról, hogy ez bizony Nemcsalás, Nemámítás, Nemjuci! 
2013.02.27
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.