Pálinkablendelés saját kezűleg a tavaszi Pálinkafesztiválon

Egyedülálló találmány debütál a május 16-án nyitó Budapesti Pálinkafesztiválon! A speciális mobilblendelő segítségével a látogatók saját kezűleg, egyéni ízlés szerint házasíthatnak pálinkát a helyszínen.
Emellett afesztiválozók egyedi pálinkás bonbonkülönlegességeket kóstolhatnak, valamint május 16 és 19 között megízlelhetikaz Év pálinkáját, amely ezúttal meggyből készült.
 
A Budai Vár után idén tavasszal a nyüzsgő, belvárosi Erzsébet tér ad otthont a Budapesti Pálinkafesztiválnak, ahol a több mint négyszáz párlat mellett a látogatók először kóstolhatják meg az az Év meggypálinkáját, amely hazánk tizenkét,kiemelkedő minőségű párlatának házasításából készült. A 2013-as év ugyanis a meggy éve, így az Erzsébet téren kiemelt szerepet kapnak a meggypálinkák és a meggyből készült ételkülönlegességek. 
 
De további újdonságokat is tartogat a rendezvény. A Rézangyal egyedi blendelő kurzussal várja a látogatókat május 16 és 19 között. A lelkes jelentkezők négyféle párlatból készíthetik el egyedi, házasított pálinkájukat, amelynek maguk állíthatják be az illatát, ízét és alkoholfokát. Az újdonsült „mesterek” 2,5 dl-es kiszerelésű, saját címkével és névvel ellátott palackban vihetik haza egyedi párlatukat. 
 
Az igazi ínyencek pedig kipróbálhatják mi születik azöldségpárlatok és a prémium kézműves bonbonok találkozásából. A Lady Levender Csokoládé Manufaktúra tulajdonosa ugyanis különleges bonbonjaiba Brill pálinkákatés zöldségpárlatokat tölt. 
 
„Törekszem meghökkentő, újszerű, vagány ízeket kikísérletezni. Ilyen lesz például a medvehagymapárlattal töltött bonbon” – mondta Gulyás Gyöngyvér a Manufaktúra tulajdonosa. 
 
Promóció
2013.04.23
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.