Kedvenc helyek

Megbukott a Spice Girls-musical

Júniusban leveszik a műsorról a Viva Forever! című musicalt a londoni West Enden, mert a show nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A Viva Forever! a Spice Girls dalaira épülő musical a készítők tervei szerint az új Mamma Mia! lett volna, ám mint mostanra kiderült, meg sem tudta közelíteni népszerűségben az ABBA-musicalt. Pedig a két mű producere ugyanaz a személy, Judy Craymer, aki a napokban kénytelen volt elismerni, hogy a darab sajnos "nem működik" igazán, ezért júniustól nem játsszák tovább.

"A csodás közönség, a pozitív visszajelzések és a rengeteg álló ováció ellenére a darab nem tudott igazán működni. A Viva Forever! eltűnik ugyan a West End műsoráról, de a Spice Girls öröksége soha sem halványul el" - fogalmazott a producer, félig-meddig az együttes tagjait vigasztalva, Emma Buntonék ugyanis nem titkolták, hogy nagy csalódás számukra a korai búcsú.

A decemberben bemutatott musicalt eredeti tervek szerint legalább 2014 nyaráig szerették volna műsoron tartani, de a gyér érdeklődés és a pocsék kritikák miatt már idén júniusban eltűnik a West Endről - ezt szerdán közölték a darab színészeivel is.


2013.05.03
|


Játék
Az ŰrDongó a Transformers-franchise megújítására vállalkozik, a film a címszereplő robot eredettörténetét meséli el.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.