Kedvenc helyek

Zagar: összejött a 4000 euró, készül a klip

4000 eurót gyűjtött össze a Verkami crowdfunding oldalon a Zagar zenekar, amiből meg tudja rendezni Space Medusa című szám klipjét.
A spanyol fejlesztésű Verkamira bárki felteheti készülő projektjét, hogy meggyőzze a felhasználókat, adjanak rá pénzt. Persze általában kínálnak is valamit cserébe. A legkisebb összeg, amivel be lehet szállni, 5 euró, amiért a Zagar azt kínálta, hogy megjelenik a támogató neve a videó végén, és személy szerint megköszönik neki a Facebookon és a Twitteren. Innen megy felfelé a tét egészen 500 euróig, amiért már díszdobozos lemezek és a zenekar összes idei koncertjére szóló dupla backstage belépő is jár. A 4000 eurót, illetve egészen pontosan 4082-t összesen 63-an dobták össze.

A videót Kostil Danila rendezi és Barcelonában forgatja. Tervei szerint a hetvenes évek sci-fi látványvilágát idéző film készül.

A Képek pillanatokat mutatnak be egy ember életéből, valamint a dal által inspirált vizuális asszociációkat vonultatnak fel. Egy űrhajó roncsai egy fekete lyuk felé tartanak, rajta az utolsó két túlélővel, akik a halálhoz közeledve egymásra találnak – látjuk az emlékeiket, fantáziáikat, álmaikat.

Ez az első eset, hogy magyar zenekarnak így sikerült előteremtenie a pénzt a videójára.
2013.05.08
|


Játék
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.