Kedvenc helyek

Iggy And The Stooges: Ready To Die

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (4)
[ punk / rock ] Anno többeket Heimlich-féle műfogásban kellett részesíteni, mikor Iggy Pop bejelentette: ő bizony unja már ezt a rakkenrollnak hívott zajos szart, a továbbiakban az andalító sanzonoknak és a jazznek akarja szentelni életét.
Après című 2012-es lemezével pedig bebizonyította, hogy nem a levegőbe beszélt. Aki az ominózus anyag hatására rituálisan a legközelebbi halastóba dobta Iggy-lemezeit, most készítheti a búvárfelszerelést. Nem azért, mert a nagy visszatérés után újra stúdióba vonuló Stooges valamiféle zenetörténeti alapművet tett volna le az asztalra (elvégre ezt az albumot mégis 70-hez közelítő bácsikról dobták össze). Sokkal inkább azért, mert a Ready To Die a maga tatás visszafogottságában egy zsigeri és 100%-ig őszinte punklemez. A 34 perces anyag kiszámítható, mint a választások végeredménye egy banánköztársaságban, azonban mégis jólesik hallgatni. Ennek oka pedig nem keresendő másban, mint a faék egyszerűségű, mégis feelinges dalokban.
 
kirsch
2013.05.22
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.