Sam Mendes rendezi a következő Bond-filmet is

Sam Mendes kicsit kérette ugyan magát, színházi elfoglaltságokra hivatkozott és elvárta, hogy a producerek körbetáncolják, ám végül az übersikeres Skyfall direktora beadta a derekát, hogy még egy kaland erejéig dirigálja a 007-es franchise-t.
A dologról már beszéltek egy ideje, ám csak most vált teljesen hivatalossá. „Hálás vagyok azért, hogy a producerek elegendő időt adtak nekem a színházi teendőim (Mendes a Charlie és a csokigyár valamint a Lear király londoni színházi előadásain dolgozik) elvégzésére, ennek köszönhetően pedig én ülhetek a 24. Bond mozi rendezői székébe is” – hangzott a mérsékelten lelkes hivatalos változat.
 
Mendes kifejtette: nagyon örül, hogy újra Daniel Craiggel, valamint Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnal forgathat, és igyekszik felülmúlni az előző rész izgalmait. A kitűzött premierdátum 2015 októbere, de addig még van dolog bőven, ugyanis John Logan forgatókönyvíró még a szkripttel sem készült el.
kirsch
2013.07.12
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.