Római vakáció

Budapest, Belvárosi Színház, május 20. 19:00
A nagyközönség ebben az 1953-as romantikus komédiában ismerhette meg a világ legbájosabb színésznőjét, Audrey Hepburnt, aki Gregory Peck oldalán formálta meg Anna hercegnőt. A szerepért Oscar-díjjal jutalmazott legenda után…
…a színpadon Tenki Réka játszhatja el az örökösnőt, aki római látogatása során fellázad a szigorú protokoll ellen: megszökik, és inkognitóban kezdi járni az Örök Várost. Nem sejti azonban, hogy egy amerikai újságíró (a Peck által halhatatlanná tett figura bőrébe ezúttal Fekete Ernő bújik) megszimatolja a nagy sztorit, ezért nem minden hátsó szándék nélkül kezdi el csapni a szelet a csacsi lánynak. Ez azonban megváltozhat, hiszen messze még a történet vége, és addig még számtalan közös kalandon mennek keresztül – például azon a felejthetetlen robogózáson, ami örökre a retinájába és a lelkébe égett a Római vakáció minden nézőjének. 
 
pisszke
2013.07.22
|


Játék
„All you need is love” énekli a Beatles 1967-ben nemcsak koncerteken, a rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.