Édes Napok

Budapest, Millenáris, 2013. szeptember 20 - 22.
A rántott húsból, sült krumpliból és palacsintából álló éttermi kombón szocializálódott ínyencek örömére néhány éve sorra ütik fel a fejüket a legkülönfélébb kontinensek, országok és tájak ízeit kínáló éttermek a fővárosban.
Részben ehhez a jelenséghez kapcsolódóan lassan egymást érik a gasztrofesztiválok – ezek kétségkívül legédesebb színfoltja az Édes Napok Budapest csokoládé- és édességünnep.  
 
Az idén harmadik alkalommal, az eddigiektől eltérően a Millenáris Parkban megrendezett édességfiesztán, amely ezúttal a csokinagyhatalom Svájcot látja vendégül, a csokoládé-, praliné- és fagylaltkóstolás mellett bemutatókon, workshopokon és kiállításokon ismerkedhetünk tovább kedvenc desszertjeinkkel, és persze a zenei csemegékből sem lesz hiány. 
zsinora
2013.09.16
|


Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.