Kedvenc helyek

Anastacia a masztektómiát választotta

A 45 éves amerikai énekesnőnél idén másodszor is mellrákot diagnosztizáltak az orvosok, ezért úgy döntött, eltávolíttatja melleit.
A negyvenöt esztendős énekesnő nemrégiben dupla masztektómián esett át, már a felépülés végén jár, és saját elmondása szerint remekül érzi magát. Anastacia azt követően döntött mellei eltávolítása mellett, miután idén másodszorra volt kénytelen megküzdeni a mellrákkal.

Anastaciát 2003-ban támadta meg először a betegség, akkor több műtét és kemoterápia után sikerült felülkerekednie a rákon. Idén újra előjött a kór,  de szerencséjére még a kezdeti fázisban diagnosztizálták az orvosok, ezért újra meg tudták gyógyítani.

Az énekesnő februárban tudta meg, hogy ismét beteg, azonnal lemondta európai turnéját, és megkezdték a kezelését.

"A korai felismerés kétszer is megmentette az életemet. Folytatom a harcot a betegséggel és igyekszem felhívni mások figyelmét is a folyamatos szűrés fontosságára" - mondta az énekesnő.
2013.10.02
|


Játék
„Kedves Barátom, arra kérlek, hogy pár sorban, tényleg nagyon tömör prózában, versben, haikuban írjál nekem… Hogy miről? Megadom a témát is: mi az, amit egy férfi soha nem mondana el egy nőnek?”
Már az összes lelőhelyen kint van, fotózd vagy fotózkodj vele, használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #nyeremenyjatek #varosiseta #programajanlo #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.