Kedvenc helyek

Anastacia a masztektómiát választotta

A 45 éves amerikai énekesnőnél idén másodszor is mellrákot diagnosztizáltak az orvosok, ezért úgy döntött, eltávolíttatja melleit.
A negyvenöt esztendős énekesnő nemrégiben dupla masztektómián esett át, már a felépülés végén jár, és saját elmondása szerint remekül érzi magát. Anastacia azt követően döntött mellei eltávolítása mellett, miután idén másodszorra volt kénytelen megküzdeni a mellrákkal.

Anastaciát 2003-ban támadta meg először a betegség, akkor több műtét és kemoterápia után sikerült felülkerekednie a rákon. Idén újra előjött a kór,  de szerencséjére még a kezdeti fázisban diagnosztizálták az orvosok, ezért újra meg tudták gyógyítani.

Az énekesnő februárban tudta meg, hogy ismét beteg, azonnal lemondta európai turnéját, és megkezdték a kezelését.

"A korai felismerés kétszer is megmentette az életemet. Folytatom a harcot a betegséggel és igyekszem felhívni mások figyelmét is a folyamatos szűrés fontosságára" - mondta az énekesnő.
2013.10.02
|


Játék
Murray Schisgal amerikai író, több világsikert aratott színpadi mű szerzője. A Második nekifutás című fergeteges vígjátéka 1986-ban játszódik. A Karinthy Színház előadásának főszereplője és a rendezője Szilágyi Tibor.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.