„A titok a karakterek közötti dinamikusság”

Jön a Hawaii Five-O harmadik évada
Pálmafák, napfény, tengerpart. Hawaii csak látszólag a nyugalom szigete. A Hawaii Five-O harmadik évadának nyitó epizódjaiban ráadásul a mindenre elszánt akciócsoport szerettei kerülnek veszélybe.
Bőven tartogat izgalmakat a Universal Channel sikerszériája, amiről ezúttal a Steve McGarrettet alakító Alex O’Loughlin mesél.
 
Milyen érzés, hogy már a harmadik évadnál tart a sorozat? 
Én nagyon boldog vagyok, mindennél jobban élveztem ennek az évadnak a forgatását. Ez az első eset, hogy főszereplőként harmadik évadot forgathatok és ez egyfajta nyugodtságot jelent. Még inkább nyugodtabb vagyok és a munkára tudok koncentrálni és nem gondolkozom azon, hogy ez hova fut ki – meddig tart. Szóval rám pozitív hatással van ez az évad és büszke vagyok arra, amit eddig elértünk. 
 
Milyen előnyökkel jár az, hogy már a harmadik évadot forgattátok? 
Nagyon családi jellege lett a dolognak. Persze minden filmforgatás családias, vagy legalábbis arra törekszik mindenki, de mi az elmúlt évek alatt nagyon összerázódtunk és tényleg azok a kollégák dolgoznak ma is a sorozaton, akikkel igazán jól működik a történet, és ez mindent rugalmasabbá, egyszerűbbé tesz. 
 
Az írók elárultak neked bármit arról, hogy mi történik McGarett-tel a harmadik évadban? 
Nagyon titokzatos volt mindenki. Én mindig próbálkoztam a producerünknél is, de sosem árult el többet egy-egy apró részletnél. Aztán mikor kézbe kaptam a forgatókönyvet és megtudtam, mi történik a csapattal, csak annyit mondtam „Úristen!”, de ezzel mindenki így volt. Persze nem árulhatom el, hogy pontosan mi lesz, de érdemes megnézni az epizódokat és várni a folytatást. 
 
Hogyan tud évről évre friss maradni a sorozat? 
A titok szerintem a karakterek közötti dinamikusság. Ráadásul nagyon konkrét elképzelése van a producernek a karakterekről, erős az iránymutatás, ami minket egyre jobban ösztönöz. 
 
Vissza szoktad magad nézni? 
Nem akarok arra időt szánni, hogy a saját arcomat nézzem. Nagyon fura lenne, persze nem azt mondom, hogy soha nem néztem bele a sorozatba a televízióban, de ez olyan, mint amikor reggel indulás előtt belenézel a tükörbe. Megnézed magad, de nem állsz ott órákig és elemzed a helyzetet. Ez nekem nagyon furcsa. Ahhoz tudnám hasonlítani az érzést, mint amikor az ember felveszi a hangját egy diktafonnal és visszahallgatja, akkor meglepődik, hogy ki az az ember, aki beszél. 
Promóció
2013.10.14
|


Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
18:10
Vadászat a Vörös Októberre
amerikai akciófilm, 1990
18:10
A szerelem szárnyakat ad
német romantikus vígjáték, 2009
18:15
Godzilla
amerikai fantasy, 1998
18:25
Ideális otthon
amerikai vígjáték, 2018 (feliratos)
18:30
Trisztán és Izolda
amerikai-német-angol-cseh romantikus filmdráma, 2006
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
16:55
Gumball csodálatos világa
2011, 711. rész: Az élősködő
17:00
Hello West Hill gimi!
II. évad, 1. rész
17:00
Gombby zöld szigete
I. évad, 2. rész: Gombby's Green Island 01 1002 - Gombby G
17:05
Gumball csodálatos világa
2011, 272. rész: A cserbenhagyás
17:05
Csak lazán, Scooby-Doo!
2015, 13. rész: Én, a gép
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.