Metro Manila

est.hu:
9/10
|
olvasói
8/10 (7)
A rajtaütés óta egyre nagyobb divat az angol rendezők körében a Távol-Keleten forgatni, és így tett Sean Ellis is, aki gyakorlatilag a saját házára vett fel jelzáloghitelt, hogy a Metro Manila elkészülhessen. Nagyon bízhatott magában, és volt is miért.
A sztori szociodrámaként indul egy nagyvárosba felkerülő, majd ott rendkívüli módon elszegényedő több gyerekes családról, ám mielőtt a film végképp Tarr Béla kedvencévé válna, középtájon történik valami. A férfi állást kap egy páncélkocsikat őrző-védő cégnél, ahol a kollégája sötét terveket forgat a fejében, a mozi pedig egyik pillanatról a másikra vált át egy tökéletes és körömrágósan izgalmas heist movieba, ráadásul a stílusváltás egyáltalán nem árt neki, sőt. A kiszámíthatatlan csavarral operáló végkifejlet pedig még azokat is garantáltan leveszi majd a lábáról, akiket utoljára a Hatodik érzék tudott meglepni.
Tulu
2013.10.28
|
Metro Manila
angol-fülöp-szigeteki thriller, 115 perc, 2013
Oscar a mélynyomorból próbál kitörni a családjával, és elszerződik egy páncélkocsikat védő céghez. A társa azonban nagy bajba keveri őt.
Rendező:

Sean Ellis

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2013. október 31.

Linkek

(15 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.