Violetta

Itt a Disney Csatorna legújabb, csajos sorozata, a „Violetta”, a főszereplője pedig nem más, mint Martina Stoessel. Kíváncsi vagy ennek a zenés-táncos szenzációnak a kulisszatitkaira? Erről faggattuk egy kicsit Martinát...
Mesélj nekünk egy kicsit erről az új sorozatról, a „Violettáról”!
Ez a sorozat egy Violetta nevű lányról szól, akit én alakítok. A főhősnő egy rendkívül tehetséges kamaszlány, aki – néhány, Európában töltött év után – épp Buenos Aires-be készül szigorú édesapjával. 
 
És mi történik vele? 
Ráeszmél, hogy iszonyú tehetséges, pedig ezt eddig nem is sejtette. Született énekes és táncos! 
 
Akkor sok az ének és a tánc ebben a sorozatban? 
Bizony, és éppen ettől olyan szórakoztató. Ez a sorozat telis-tele van zenével, énekkel és tánccal – de van benne humor és szerelem is. Mindenki megtalálja benne azt, amit igazán szeret. 
 
Hol forgattok? 
Argentínában, Buenos Aires-ben, ott, ahonnan származom. A forgatás helyszínéül szolgáló, hatalmas filmstúdió közel van ahhoz a helyhez, ahol felnőttem. Magában a stúdióban, pedig, rengeteg helyszín van berendezve. 
 
Mik ezek a helyszínek? 
Nos, először is ott van Violetta otthona – a sorozat elején itt tölti a legtöbb időt. Ez egy hatalmas díszlet, van benne több hálószoba, egy dolgozószoba, egy konyha és egy nappali, valamint egy szuper titkos padlásszoba. 
 
És ezen kívül hol játszódik még a történet? 
A másik nagy helyszín a Stúdió 21, ez egy suli, ahol előadóművészeket képeznek. Ebben van egy csomó tanterem, iroda és előadóterem. És, persze, tele van az egész hangszerekkel. 
 
Hogyan jellemeznéd a figurát, akit alakítasz? 

Violetta nagyon impulzív személyiség, emellett, pedig, remek barát. Nagyon szerény lány, és bármit megtenne a barátaiért. Ugyanakkor reménytelenül romantikus lélek. Szerelmes a szerelembe! 
 
Mesélj még róla! 
Violetta jómódú családból származik. Az édesapjával él, aki nagyon szigorúan neveli. Ó, és Violetta imád énekelni és zongorázni. 
 
A te valós éned mennyire hasonlít Violettára? 
Sok szempontból nagyon is hasonlítunk. Violetta idegen társaságban nagyon félénk, és ez abszolút jellemző rám is. Ő is olyan közvetlen és impulzív, mint én vagyok. És, akárcsak ő, én is nagyon szeretek szerelembe esni! 
 
Más hasonlóság? 
Igen, mindketten nagyon szeretjük a zenét. Én imádok énekelni, és Violetta is hamar rájön erre. Eleinte ezt még ő maga sem tudja, de aztán ez hamar kiderül. 
 
Hogyan kaptad meg a szerepet? 
Meghallgatás útján. Eddig ez a legnagyobb szerepem, és rettenetesen örülök neki. Ez előtt csak egy kisebb szerepem volt a „Patito Feo” (A rút kiskacsa) című argentin sorozatban – de annak vége. Most, viszont, itt vagyok, rengeteg fantasztikus ember között. 
 
Ijesztő volt belevágni egy ilyen hatalmas munkába? 
Nagyon ijesztő, de nagyon izgalmas is. Furcsa érzés, mert elég zöldfülű vagyok a szórakoztatóiparban, de tudom, hogy remek csapat van körülöttem, akik mind keményen dolgoznak. Ez csapatmunka! 
 
Milyen érzés főszerepet játszani a saját sorozatodban? 
Nagyon klassz! Irtó büszke vagyok erre a sorozatra, és mindarra, amit eddig elértünk. Nagyon várom, hogy végre képernyőre kerüljön a „Violetta”, de a színészkollégák, a stáb és a család támogatása nélkül nem tartanék itt. 
 
Martina! Most mesélj egy kicsit a forgatásról! Okozott bármi nehézséget a sok táncos jelenet? 
Ebben a sorozatban nagyon sok az ének és a tánc. És imádom, amikor táncos jelenetet veszünk. Nekem személy szerint, a tánc nem okoz gondot. Azt hiszem, szerencsés vagyok, mert nekem a tánc mindig jött magától. 
 
És mi a helyzet a koreográfiával? 
Volt egy pár jelenetem, ahol nehéz volt megtanulni a lépéseket – de próbálok nem stresszelni emiatt. Inkább sokat gyakorlok. Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy a forgatás kezdetére jól menjen. 
 
Elő a farbával, Martina! Volt olyan, hogy orra estél a táncos jelenetekben? 
Ó, persze! Ez mindenkivel megesett. Én is többször orra estem tánc közben – de ezen csak nevetünk. Mindenkinél eljön az a pont, amikor elront valamit, szóval ezzel nem is foglalkozunk. Vihogunk egy sort, aztán megy tovább a munka. 
 
Azt mondod, hogy ettől te sosem jössz zavarba? 
Van, akinek kínos, ha orra esik, de nekem nem. Nyugodtan nevethetnek – ez nekünk munka. A stábtagok remekül kijönnek egymással, és most már kicsit sem vagyunk zavarban egymás előtt. Vagyunk annyira jó barátok, hogy az ilyesmi ne legyen ciki. 
 
Mi volt a legviccesebb, ami a forgatáson történt? 
A forgatások mindig jó hangulatban zajlanak, sokat nevetgélünk. Mindenkinek nagyon jó a humora. Néha állati nehéz komoly képet vágni. 
 
Ki a legviccesebb a csapatban? 
Sokat nevetünk Pablo Espinosával, aki a sorozatban Tomás-t alakítja. Sok a közös jelenetünk, és ő mindig mosolyt csal az arcomra. Nagyon, nagyon vicces a srác! Ezt a nézők is látni fogják, amikor elindul a sorozat. Öröm nézni őt! 
 
És végül... Meséld el, mi volt a legnagyobb bakid? 
Volt egy jelenet, amiben Violetta pizsama partit rendez a két legjobb barátjával, Camilával és Francescával. Mind a hárman az ágyon ugráltunk, és én egyszer csak lerepültem. Szenzációs volt, szinte röhögő görcsöt kaptunk, és szerencsére nem sérültem meg.  
 
Promóció
2013.11.05
|


A vadon hívó szava

amerikai kalandfilm, 100 perc, 2020

Sonic, a sündisznó

amerikai-kanadai-japán kalandfilm, 99 perc, 2020

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs!

kanadai animációs film, 66 perc, 2019

Dolittle

amerikai családi film, 106 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
13:00
Bogyó és Babóca
III. évad, 12. rész
13:00
A Tom és Jerry-show
2014, III. évad, 156. rész: Jelmezbáli trükkök
13:00
Kisvakond
cseh rajzfilm-sorozat, 2. rész
13:05
Bogyó és Babóca
III. évad, 13. rész
13:06
A Tom és Jerry-show
2014, III. évad, 157. rész: Komornyikok küzdelme
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.