Kedvenc helyek

SuperSong a foci-vb-re

Egy egész világra kiterjedő zenei verseny indult december elején, amelynek Ricky Martin is részese. A popcsillag lesz ugyanis az egyike azon zsűritagoknak, akik kiválasztják azt a nyertes dalt, amely az ő tolmácsolásában kap helyet majd a 2014-es FIFA Világbajnokság hivatalos albumán.

Linkek

2013. december 2-ai kezdettel a Sony és Ricky Martin feltörekvő zenészeket, valamint zene- és futballrajongókat invitál majd meg szerte a világról, hogy tegyék közzé a www.supersong.com oldalon saját zenét és szöveget tartalmazó dalaikat, amelyekkel szerepelni szeretnének a 2014-es FIFA World Cup™ hivatalos albumán. Minden benyújtott művet a “SuperSong” zsűri értékel és bírál el majd, akik első körben 20-ra szűkítik le a beérkezett dalok számát. A Sony Music Entertainment bizottságának kiválóságai és online rajongók ezután szavazhatnak kedvenc dalaikra, így kialakítva a döntős mezőnyt, akik közül Ricky Martin és a “SuperSong” zsűri fogja kiválasztani és bejelenteni a végső győztest, 2014 februárjában. A győztes elutazik majd Puerto Rico-ba, hogy találkozzon Ricky Martin-nal és egy neves zenei producerrel, hogy rögzítsék a nyertes dal végleges verzióját a FIFA World Cup™ hivatalos albumára, ami a Sony Music Entertainment gondozásában jelenik majd meg 2014-ben. A győztes és kísérője szintén elutazik majd Brazíliába, ahol a Sony VIP vendégeiként részt vehetnek a 2014 FIFA Világbajnokság™ döntő meccsén 2014 júliusában, valamint egyéb jutalmakban is részesül majd a Sony jóvoltából.
2013.11.30
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.