Megjelent a KerekMese DVD+CD Vol.2

Megjelent a KerekMese második DVD+CD kiadványa, rajta ismét rengeteg kedves, vidám és játékosan oktató, készségfejlesztő videóval és dallal.
A KerekMese alapítója Vass Mónika, meseíró és illusztrátor, aki 2008 óta számos magyar és nemzetközi gyerekkönyvet illusztrált. Magyarországon a Legkedvesebb Gyerekdalaink című sorozat a legismertebb munkája. 

Sokáig a fenti tevékenység töltötte ki a napjait, ám amikor a kisfia megszerette a Youtube-os angol nyelvű gyerekvideókat és azokon keresztül megtanulta az angol ábécét, akkor úgy döntöttek a férjével, Tavaszi Lászlóval, hogy magyar nyelven is alkotnak valami olyasmit, ami játékos formában segíti a gyerekeket, hogy megtanulják nem csak az ábécét, hanem a gyerekdalokon és a hozzájuk kapcsolódó videókon keresztül számos más hétköznapi tevékenységet (fogmosás, bilizés, a színek, a hónapok, a számok, formák vagy éppen a csoki mértékletes fogyasztása) is. Ekkor kezdték el az interneten, elektronikus formában és ingyenesen elérhetővé tenni a meséket, interaktív mesekönyvek, zenés gyerekvideók, mondókák, oktatóanyagok formájában. 

A dalokhoz mindig kapcsolódik egy videóklip / animáció, ami rajzfilmes stílusban mutatja be a világot: szerethető, aranyos figurák, hétköznapi, ám mégis vicces helyzetek. 

A KerekMese dalok és videók egy kis része népdal feldolgozás (így például: Boci Boci tarka), másik része mindannyiunk számára kedves gyerek mondóka feldolgozás (pl. A török és a tehenek), túlnyomó többsége pedig saját szerzemény. 
 
A videók mindegyike ingyenesen megtekinthető a KerekMese Youtube csatornán,  sőt a szemfülesek bele is szólhatnak a KerekMese történetének alakításába a rendszeres dalválasztó szavazásokon való részvétellel.
 
A második KerekMese DVD+CD a napokban jelent meg. A kiadványban ismét megtalálható a betűk tanulásának témaköre, valamint nagy hangsúlyt kap a fürdőszoba, illetve az elmaradhatatlan feldolgozások mellett megnézhetjük az Alpesi Krokodil újabb kalandját is.
2013.12.03
|


Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

Dumbó

amerikai családi film, 112 perc, 2019

A hiányzó láncszem

amerikai-kanadai animációs film, 95 perc, 2019

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
12:15
Ben 10
2017, 170. rész: Vissza a jelenbe!
12:15
A Thunderman család
III. évad, 316. rész: Csókcsata
12:26
Kipper
V. évad, 6. rész
12:30
Barbie: Dreamhouse Adventures
I. évad, 17. rész: Kellemetlen helyzet
12:30
Táncakadémia
I. évad, 15. rész
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.