Disney on Ice - A fantázia birodalma

Budapest, Papp László Bp Sportaréna, 2013. december 13 - 15.
Minden gyermek álma, a mesés Disneyland most pár napra elérhető közelségbe kerül, hiszen Budapesten vendégeskedik szinte az összes rajzfilmsztár - korcsolyákon csusszannak, és jeges varázslattal borítják be az egész Arénát.
Disney On Ice produkció ismét a világ egyik legkedveltebb vidámparkját hozza el a gyerekeknek - Disneyland népszerű attrakciói elevenednek majd meg a színes kavalkádban, hihetetlen kalandok, látványos piruettek és lenyűgöző díszletek kíséretében.

Izgulhatunk Villám McQueen, Matuka és a Disney-Pixar Verdák csapatának gyors versenyén; elmerülhetünk A Kis Hableány elbűvölő vízalatti királyságában; beléphetünk Tündérrév misztikus világába Csingilinggel és a Disney tündérekkel akik feltárják előttünk a bent lakozó csodákat! A játékok is visszatérnek hősies küzdelmükkel, amikor Buzz Lightyear, Woody, Jessie és a Toy Story csapata megmenekül a Napsugár Óvoda féktelen gyermekeitől és versenyre kelnek az otthonukért, ami életük legmerészebb kalandja lesz!  
 
A kerekektől a hullámokig, a játékoktól a tündérporig, a család kedvenc Disney pillanatai életre kelnek A Fantázia Birodalma című Disney On Ice előadásban, szemkápráztató korcsolyázással, különleges effektekkel és imádott karaktereinkkel, életreszóló élménnyel ajándékozva meg bennünket.
2013.12.04
|


Sonic, a sündisznó

amerikai-kanadai-japán kalandfilm, 99 perc, 2020

A vadon hívó szava

amerikai kalandfilm, 100 perc, 2020

Dolittle

amerikai családi film, 106 perc, 2020

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs!

kanadai animációs film, 66 perc, 2019

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.