Új Levi’s® 2014-es tavaszi, nyári kollekció

A Levi’s® tavaszi, nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. „Az új kaliforniai kollekció” tiszteleg a Levi’s® márka öröksége és az 1960-as évek Kaliforniája előtt.
A ruhákban megjelenik a stílusosság, a vidámság, a frissesség, és a fiatalság. Az ikonikus ruhadarabok és a kultikus klasszikusok ismét megújultak: merész színek, finom, kényelmes anyagok és újragondolt fazonok.
 
A nők az új Levi’s® kollekcióban igazán játékosnak érezhetik magukat, a kollekció összes darabjában megjelenik a Palm Springs-i életérzés: finom anyagok és feltűnő design elemek, nyomatok, nyári színek, ravasz kivágások és sziluettek. Felfrissültek az ingek, az 501®-es nadrágok, a farmerdzsekik és a ruhák. Az új kollekció a kortárs, magabiztos és gondtalan nőt testesíti meg. 
 
„Ebben a szezonban a nők igazán átérezhetik a hollywoodi életérzést. Ahhoz, hogy ezt az életérzést elsajátítsd, szükséged lesz egy 501®-es sortra, egy pólóra és egy stílusos, nőies ruhára, amit egész nyáron viselhetsz különböző variációkban”- nyilatkozta Ilse Van Alsenoy, a Levi’s® igazgatója. 
 
A kollekció egyesíti a víz különböző árnyalatait a farmeranyagokkal: fehér, kék, zöld. Természetesen a nyár színei is helyet kapnak, megjelenik a korall, a citromsárga, a narancs. Ezek a színek az anyagokban, a nyomatokban, a grafikákban jelennek meg. A „White Tab” azaz a fehér címkés termékcsalád bemutatja a letisztult, szemet gyönyörködtető selyemblúzokat, fehér, kék hímzéseket, nyomásokat a felsőkön, ruhákon, megjelenik a fehér 501®-es sort is, mely egyszerűen elegáns, hatásos, sokoldalú. Viseld ezeket a ruhákat szandállal, dzsekivel, és garantált a siker. 
 
A márka férfi kollekciója folyamatosan fejlődik. Az ikonikus kedvencek, amit minden alkalomra, örökre viselni fogsz: a Levi ® 501 ®-es farmer, a farmerdzseki, a farmering, a klasszikus fehér póló egy “Palm Springs” inspirált inggel, a szezon nagy kedvence lesz. 
 
A farmerok a legkifinomultabb anyagokból készültek, különleges színek, fazonok és kialakítások. Az időtlen klasszikus, az 501® farmer folytatja menetelését: nagy hangsúlyt fektettek a tervezők a kivitelezésre, a színekre, és a fazonra, az 501-es már a “Coolmax” –légáteresztő kidolgozásban is kapható lesz. Tavasszal kerül bemutatásra a Levi’s® Sta-Prest™ non-denim vonala, ami progresszívebb fazonokat és anyagokat takar. 
 
Forrás: Levis 
2014.02.03
|


Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.