Orchidea lila

Hangolódjunk az új színre
A mértékletesség, papi ruha, értelem, Jupiter, az egyensúly és a 2014-es év színe lett. A színek szerelmesei nem tőrödnek azzal, hogy tél van, a szürke és fekete ruhákat máris lilára cserélték.
Körülnéztünk, hol találunk ilyen darabokat.
 
A Pantoneban Radiant Orchid néven találjuk meg. 
 
Kabát, nadrág, felső, ruhák a VAN GRAAF-nál. 
 
Még nyakunkon van a tél szürkesége és fakósága, de ezekkel a trendi ruhákkal feldobhatjuk a hangulatunkat. A trendi színeket sok divatcég csempészte a kínálatába, és ezekből remek darabokat találhatunk a VAN GRAAF áruházakban. 
 
Fülbevaló, nyaklánc, karkötő Panyi Zsuzsitól. 
 
Ha az idei szín nem tetszik annyira, hogy ruhaként csempésszük a ruhatárunkba, akkor vegyük meg ékszer formájában. Egy szürke vagy más pasztel szettet remekül kiemel Panyi Zsuzsi ékszertervező trendi kollekciója. 
 
2014.02.10
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.