Mr. Morgan utolsó szerelme

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (7)
Michael Caine nyolcvan fölött se lassít, ráadásul cseppet se feledve a korát a filmjeiben is szívesen foglalkozik az öregedés kérdéseivel (pl. Harry Brown). Új filmjének központi témája, hogy sosem lehetünk túl idősek a szerelemhez.
Ezt az alaptézist egy Párizsba költöző amerikai professzor figuráján keresztül mutatják be nekünk, aki a francia városban özvegyül meg, és ugyan a nagy egyedüllétben már maga is a halálra készül, amikor a nagybetűs FRANCIA LÁNY (Clémence Poésy) belép az életébe, hogy olyan érzelmeket csalogasson onnan elő, amikről a férfi azt hitte, hogy már többé nem élheti át őket. Ha az ember még nincs közel a hatvanhoz, a Mr. Morgan utolsó szerelmét nehéz nem borzasztó szentimentálisnak tartani, de azért Morgan gyerekeinek megérkezésével a film mégis lesz annyira érdekes, hogy a nyugdíjkorhatár előtt is fogyaszthatóvá váljon. Ráadásul a nagy Michael Caine-től még a telefonkönyv felolvasását is szívesen néznénk, nemhogy egy romantikus filmet. 
 
Tulu
2014.03.21
|
Mr. Morgan's Last Love
amerikai-belga-francia-német romantikus filmdráma, 116 perc, 2013
Mr. Morgan több évtizedes házasság után özvegyül meg. Már azt hiszi, sosem lesz szerelmes többé, ám egy párizsi lánnyal mégis megtörténik a csoda.
Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2014. március 27.
(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.