Indiai újkrumpli köret

A natúr húsoknak nagyon erős rajongó tábora van. Az ilyen egyszerű sültek mellé nem árt felkészülni pár intenzív ízű, izgalmas körettel is.
Hozzávalók:
 
3 dl natúr joghurt 
1 db hámozott paradicsom konzerv (40 dkg) 
2 dl víz 
3 evőkanál olaj 
só és frissen őrölt bors 
1 csipet őrölt gyömbér por 
1 csipet cayenne bors 
2 teáskanál garam masala por 
1 db babérlevél 
12 db újkrumpli 
 
1. Közepes méretű lábosban összekeverünk minden hozzávalót a burgonyát kivéve és mérsékelt tűzön főzni kezdjük. Időnként megkeverjük és hagyjuk kicsit besűrűsödni, kb. 20 perc alatt. 
 
2. Közben a burgonyákat megpucoljuk majd beletesszük a mártásba és lefedve ebben hagyjuk puhára főni kb. 20 perc alatt.  
 
4 adag 
 
2014.03.26
|


Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.