Kedvenc helyek

Tényleg vége a Zöld Pardonnak

A Zöld Pardon szervezői tegnap Facebook-posztjukban köszöntek el a rajongóiktól. A búcsú azonban nem végleges, az írásból az derül ki, hogy akár még a szezon közepén is megnyithatnak egy másik helyen.
A poszt teljes szövege;
 
"Kedves Barátaink, Támogatóink és Rajongóink! 

 
A Zöld Pardon tizenöt évnyi működés, számos csodálatos pillanat és jó néhány nehéz perc után úgy határozott, hogy 2014-ben, a szokott időben nem nyitja meg kapuit. Nem kívánunk az elmúlt pár év hibájába esni, amikor minden erőnkön felül küzdve, végül a harcban elfáradva indítottuk útjára a „Leghosszabb nyári fesztivált”. Pardon, de tisztán és erősen szeretnénk újra kezdeni a 16. szezont! 
 
A ZP nem tűnik el örökre, csak elvonul erőt gyűjteni, hogy akár a szezon közepén vagy jövőre, de újult erővel ismét megnyithasson valahol egy másik helyszínen. Nem szeretnénk végleg elbúcsúzni rajongóinktól, támogatóinktól és mindazoktól, akik velünk együtt élték meg ezt a felejthetetlen másfél évtizedet. 
 
A ZP tehát idén tovább alussza téli álmát, de bízunk benne, hogy minél hamarabb felébred és eleget tesz rendeltetésének, újra ezrek kedvenc szabadtéri szórakozóhelyévé válik. 
 
Köszönjük támogatóinknak ezt a sok-sok fantasztikus és felejthetetlen évet! 
A Zöld Pardon örök! 
 
Köszönettel, 
A Zöld Pardon csapata"

2014.04.10
|


Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.