Kedvenc helyek

LB27 Reggae Camp

2014. július 23-27. között Hatvanban, a Városi Strandfürdő területén idén is megrendezésre kerül az LB27 Reggae Camp, az ország legnagyobb reggae ünnepe.
Az 1999-ben útjára indított reggae fesztivál, - melyet a rajongók egyszerűen csak CAMP-nek hívnak - több, mint egy zenei fesztivál. Itt a pozitív életérzés, az egymás iránti tisztelet és béke jegyében alkotnak a résztevők egy kis szigetet a válsággal és vitákkal tarkított közép-európai légkörben. 
 
A zenei kínálat elsősorban az autentikus jamaicai zenékre fókuszál, ezzel az igénnyel hívják meg a hazai és külföldi zenekarokat, sound systemeiet és DJ-ket. Teret adnak a feltörekvő itthoni reggae generációnak és az európai reggae erők új vonulatainak. Az 5 napos Reggae Camp alatt 2 színpadon zajlanak koncertek, napközben előadások, játékok, sport és strandolás várja a vendégeket, tehát a Reggae Camp-et egy 5 napos, non-stop nyaralásnak is fel lehet fogni, melyhez csodálatos környezetet nyújt Hatvan város és a Városi Strand területe. 
 
A részletes program hamarosan megtalálható lesz a Reggae Camp hivatalos oldalain.
2014.05.02
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.