Szabados Ágnes új kihívások előtt

Szabados Ágnes igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen 25 éves korára majdnem minden álma teljesült. A SportKlub Híradójának műsorvezetőjét mostantól az RTL Klub Híradójában is láthatják a nézők.
Milyen változást hoz ez az életedbe? 
 
Elmondhatatlan érzés ez számomra, még fel sem fogtam, hogy mi történik, nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget és bizonyíthatok. Korábban a Szegedi városi televíziónál végigjártam a ranglétrát: kezdetben én tekertem a súgógépet, majd a háttérben dolgoztam, mielőtt hírolvasó lettem. Amikor engem választottak a SportKlub Híradójának vezetésére tudtam, hogy a legjobb helyen vagyok, egy olyan profi csapat része lettem, akiktől rengeteget tanultam. A SportKlubon a kezdetektől fogva élőben vezetem a Híradót, aminek nagyon örülök, mert úgy érzem, az élő adással járó drukk a legjobbat hozza ki belőlem.  
 
A SportKlubnál könnyen sikerült beilleszkednem, imádom a csapatot, és nagyon élvezem a forgatásokat. Emlékszem, az első időszakban előfordult, hogy küzdöttem egy-két sportoló nevével, de ma már otthonosan mozgok ebben a világban. Most ismét újabb mérföldkőhöz értem, teljesen megváltozik az életem, de ezt kicsit sem bánom, sőt! Szerencsére még nincs itt a búcsú ideje, hiszen még jó ideig láthatnak a nézők a SportKlub képernyőjén is. 
 
Riporterként viszont búcsúzol a SportKlubtól, hiányozni fog a MezTelenül című műsor? 
 
Nagyon szerettem a MezTelenülben dolgozni, igazi kihívás volt számomra. Rengeteg sportoló életét, teljesen új arcát mutathattam meg a nézőknek, sokukkal barátság is kialakult a közös munka során.  
 
Mi a legfontosabb, amit a SportKlubon eltöltött éveid alatt megtanultál? 
 
Az alázat! Ebben a szakmában borzasztóan alázatosnak kell lenni. Rengeteg sportolóval találkoztam, akik világsikereket értek el, és beengedtek engem és a nézőket a magánéletükbe. Mocsai Lajos meghívott minket az otthonába, Pálinger Kati először a SportKlub kamerája előtt mutatta meg kislányát. Fantasztikus emberekkel találkoztam, akik mind-mind alázatosan küzdöttek éveken át. Örülök, hogy nem kell teljesen búcsút intenem, és még egy ideig része lehetek a sportolók különleges világának! 
 
 
2014.05.21
|


Filmek a TV-ben
18:10
A sztárok nem Liverpoolban halnak meg
angol romantikus film, 2017
18:10
Szerelem a Boszporusznál
német vígjáték, 2011
18:50
Legyőzhetetlen
amerikai dráma, 2006
18:50
Lezúzva
amerikai-kanadai akciófilm, 2009
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:01
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 12. rész
04:03
Pat, a kutya
2017, 15. rész: Becsapva
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 5. rész: Malac mentés
04:06
Chuggington - Jelvényt akarok!
I. évad, 13. rész
04:10
Game Shakers
II. évad, 206. rész: Spitty Llama
Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.