Szabados Ágnes új kihívások előtt

Szabados Ágnes igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen 25 éves korára majdnem minden álma teljesült. A SportKlub Híradójának műsorvezetőjét mostantól az RTL Klub Híradójában is láthatják a nézők.
Milyen változást hoz ez az életedbe? 
 
Elmondhatatlan érzés ez számomra, még fel sem fogtam, hogy mi történik, nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget és bizonyíthatok. Korábban a Szegedi városi televíziónál végigjártam a ranglétrát: kezdetben én tekertem a súgógépet, majd a háttérben dolgoztam, mielőtt hírolvasó lettem. Amikor engem választottak a SportKlub Híradójának vezetésére tudtam, hogy a legjobb helyen vagyok, egy olyan profi csapat része lettem, akiktől rengeteget tanultam. A SportKlubon a kezdetektől fogva élőben vezetem a Híradót, aminek nagyon örülök, mert úgy érzem, az élő adással járó drukk a legjobbat hozza ki belőlem.  
 
A SportKlubnál könnyen sikerült beilleszkednem, imádom a csapatot, és nagyon élvezem a forgatásokat. Emlékszem, az első időszakban előfordult, hogy küzdöttem egy-két sportoló nevével, de ma már otthonosan mozgok ebben a világban. Most ismét újabb mérföldkőhöz értem, teljesen megváltozik az életem, de ezt kicsit sem bánom, sőt! Szerencsére még nincs itt a búcsú ideje, hiszen még jó ideig láthatnak a nézők a SportKlub képernyőjén is. 
 
Riporterként viszont búcsúzol a SportKlubtól, hiányozni fog a MezTelenül című műsor? 
 
Nagyon szerettem a MezTelenülben dolgozni, igazi kihívás volt számomra. Rengeteg sportoló életét, teljesen új arcát mutathattam meg a nézőknek, sokukkal barátság is kialakult a közös munka során.  
 
Mi a legfontosabb, amit a SportKlubon eltöltött éveid alatt megtanultál? 
 
Az alázat! Ebben a szakmában borzasztóan alázatosnak kell lenni. Rengeteg sportolóval találkoztam, akik világsikereket értek el, és beengedtek engem és a nézőket a magánéletükbe. Mocsai Lajos meghívott minket az otthonába, Pálinger Kati először a SportKlub kamerája előtt mutatta meg kislányát. Fantasztikus emberekkel találkoztam, akik mind-mind alázatosan küzdöttek éveken át. Örülök, hogy nem kell teljesen búcsút intenem, és még egy ideig része lehetek a sportolók különleges világának! 
 
 
2014.05.21
|


Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
18:15
Egy páratlan páros
kanadai vígjáték, 2003
18:20
A vasálarcos
francia akciófilm, 1998
18:25
Oltári nő
amerikai romantikus vígjáték, 1999
18:25
Power Rangers
amerikai sci-fi akciófilm, 2017
18:30
Hazárd megye lordjai
amerikai akcióvígjáték, 2005
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
04:04
Pat, a kutya
2017, 75. rész: Robot-Pat
04:05
Chuck megoldja
I. évad, 8. rész
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, 272. rész: A cserbenhagyás
04:10
Pat, a kutya
2017, 76. rész: Macskamászóka
04:10
A Thunderman család
IV. évad, 427. rész: Megtáncoltatott múlt
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.