Kedvenc helyek

Újragondolt műsorral áll színpadra a Magashegyi Underground

Egész estés nagykoncertet ad szombaton a Magashegyi Underground a Barba Negra Trackben. A koncert különlegessége, hogy olyan dalok is felcsendülnek majd új köntösben, melyeket évek óta nem hallhatott élőben a közönség.
Június 21-án, szombaton a Barba Negra Track ad otthont a Magashegyi Underground következő budapesti koncertjének. A zenekar izgalommal várja a koncertet, amely reményeik szerint egy nyári fesztivál hangulatát hozza be a városba.
 
- Szeretjük a szabadtéri koncerteket. Utolsó ilyen koncertünkön például esett, de a közönség megajándékozott minket egy színes esernyőerdővel, ami alatt és felett a hangulat fergeteges volt, úgyhogy várjuk a szombatot – meséli Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekese. 
A zenekar szeret kísérletezni, új hangszereket, hangzásokat próbálgatni, ahogyan tették ezt már szimfonikus zenekarral vagy különböző vendégművészekkel. 
 
- Az új hangszerek és hangzások inspirálnak minket, mi pedig szeretjük és keressük az új formákat. A nyári koncertekre újragondoltuk és áthangszereltük a dalokat. Megújult hangszereléssel lesznek majd hallhatók, sőt, néhány olyan dal is elhangzik majd, amelyet évek óta kér a közönség, de az utóbbi időkben nem kaptak teret – folytatta Bíborka. 
 
A zenekar gőzerővel próbál a szombati koncertre, amely a könnyed daloktól kezdve a drámaibb hangulatú dalokon át egy igazi nagykoncert élményét ígéri. 
 
- Szerencsére elég sok koncertünk van Budapesten is, és ott leszünk minden fesztiválon, ezért is gondoltuk, hogy úgy a közönségnek, mint saját magunknak is jól fog esni néhány új szín. Úgyhogy frissített repertoárral készülünk, ahol a mélyebb hangvételű dalok és a könnyedebbek is teret kapnak majd, és persze lesznek meglepetések is – tette hozzá Bíborka.
 
A Magashegyi Underground szombati koncertjére a jegyek elővételben 1000 forintos áron, illetve a koncert napján a helyszínen 1500 forintért vásárolhatók.  
2014.06.20
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.