Egykori Barátok közt-szereplő lánya igazolt a Jóban Rosszban csapatához

Tavaly a Miss Universe Hungary legjobbja lett, most pedig színészi babérokra tör! Kárpáti Rebekától korántsem áll távol ez a szakma, azonban most először próbálja ki magát a kamerák előtt. A 19 éves szépség Bodolai Szabi fejét csavarja el hamarosan a TV2 napi sorozatában.
Ismét új szereplő Csillagkúton! Kárpáti Rebeka neve talán már sokaknak ismerősen cseng, hiszen azon túl, hogy szépségversenyt nyert, édesapja is ismert személy: R. Kárpáti Péter hosszú éveken keresztül alakította a Barátok köztben Berényi András szerepét. Rebeka tehát nem esett messze a fájától, bár színészi ambícióiról mindezidáig keveset árult el. Mindig is kacsingatott a szakma felé, bár jelenleg más területen folytatja tanulmányait. A bájos Kocsis Anita karakterébe bújva hamar közel kerül a Bodolai család legifjabb tagjához, ami újabb fordulatokat hoz majd a Jóban Rosszban epizódjaiba. 
 
Eddig csak egy forgatási napom volt, így még nagyon friss az élmény, de mindenki nagyon segítőkész volt. Amellett, hogy nagyon jó lehetőség, igazi megtiszteltetés, hogy olyan színészekkel játszhatom együtt, akik már rutinosak a szakmában. Régóta közel áll hozzám a színészet, hiszen a szüleim is színészek, valamint dráma tagozaton érettségiztem. Örülök, hogy kipróbálhatom magam ezen a területen is, de a nagy álmom, hogy make up artist váljon belőlem, így jelenleg ezt tanulom. Aztán hogy mit hoz a jövő, majd kiderül” – mesélte Kárpáti Rebeka, aki nemrégiben tért vissza külföldről. - „A sorozatban Kocsis Anitát alakítom, aki egy kedves lányként csöppen Szabi életébe, ám bőven tartogat majd meglepetéseket a fiú számára” – tette hozzá a tavalyi Miss Universe Hungary cím birtokosa. 
 
Az, hogy vajon mennyire őszinte Anita közeledése és miként forgatja fel a Bodolai család életét, az a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjaiból hamarosan kiderül. 
 
2014.06.30
|


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
18:15
James Bond: Aranyszem
amerikai akciófilm, 1995
18:20
A lelőhely
kanadai sci-fi, 2018
18:25
Herkules
amerikai animációs film, 1997
18:25
A belleville-i zsaru
francia vígjáték, 2018
18:35
Kisasszonyok
amerikai romantikus film, 1994
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
17:10
Monchhichi
I. évad, 7. rész
17:13
Grizzy és a lemmingek
2016, II. évad, 123. rész: Láthatatlanság
17:15
A dzsungel könyve
francia-indiai animációs filmsorozat (ism.)
17:19
Grizzy és a lemmingek
2016, II. évad, 124. rész: Intenzív ápolás
17:20
Vadócok
2018, I. évad, 8. rész: A családi vacsora
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.