Két ismeretlen fiatal színész kapott esélyt az új Star Wars-filmben

Egy fiatal brit színész és egy Glasgowban tanuló amerikai diáklány kapott komoly szerepet az új Star Wars-filmben: a két szerencsést 37 ezer jelentkező közül választották ki a produkció nyílt szereplőválogatásán - számolt be róla a BBC News.
A brit Pip Andersen és az amerikai Crystal Clarke azon tízezrek között volt, akik az Egyesült Királyság és Amerika 11 városában meghirdetett szereplőválogatásra jelentkeztek.  
 
Kathleen Kennedy, a film producere, a Lucasfilm elnöke elmondta: a Star Wars-filmekben korábban is igyekeztek minél nagyobb teret engedni a fiatal, még ismeretlen tehetségeknek. „A VII. rész castingján is tökéletesen hűek akartunk maradni ehhez a hagyományhoz" - fűzte hozzá. 
 
Crystal Clarke jövőre jelenik meg első szerepében a filmvásznon, Pip Andersen pedig szabadúszó színész, aki a közelmúltban már egy Pókember-filmben és egy Sony-reklámban is látható volt. 
 
Több mint három évtizeddel ezelőtt Mark Hamill is az ismeretlenségből lépett elő, amikor megkapta Luke Skywalker szerepét az első Star Wars-epizódban. Az első trilógia további két részében is főszerepet játszott, és a most készülő VII. részben is újra feltűnik majd. 
 
Az új Star Wars-film forgatása Abu-Dzabiban kezdődött, a felvételek jelenleg már az angol Pinewood filmstúdióban folynak. A stáb augusztusban két hétre szabadságra megy, mivel a produkció kénytelen bevárni, amíg Harrison Ford, aki az eredeti űrsagában Han Solót alakította, és most szintén ebben a szerepben tér vissza, addig lábadozik a forgatáson elszenvedett lábtöréséből.
 
A J. J. Abrams rendezésében készülő űrtörténet 2015 karácsonyán debütál a mozikban. 
 
(MTI) 
2014.07.08
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.