Elindította a BuBi nyilvános próbaüzemét a BKK

Elindította a Mol BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzemét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amelyhez tesztelőket kerestek. Alig két órával a kihirdetés után be is telt az ezer tesztelői hely.
A BKK hétfői, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a belső próbák után utolsó tesztfázisként ezer felhasználó segítségével szeretnék kipróbálni a rendszert.  
 
Alig két órával a kihirdetés után már be is telt az az ezer tesztelői hely, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hirdetett meg a Mol BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzemére - közölte a BKK a Facebook-oldalán hétfőn délután. 
 
A BKK hétfőn 16 órakor hirdetette fős nyilvános tesztüzemét, amelyre ezer jelentkezőt várt, a helyek 18 óra előtt már el is fogytak. 
 
Azok a tesztelők, akik a próbaüzemben legalább tíz alkalommal használják a rendszert, majd a tapasztalataikat megosztják a BKK-val, féléves BuBi-bérletet kapnak. 
 
(MTI)
2014.07.16
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.