A közösségi médiában nyomul Scarlett Johansson új szuperfilmje

Mekkora sikere lehet manapság egy olyan akciófilmnek, amely nem folytatás, nem képregényekből ismert szuperhősök szerepelnek benne, és még az elbeszélési módja sem lineáris? A szkeptikusok szerint csekély, de alaposan meglepődhetnek augusztusban…
…ha a Lucy című film nagyot robban. Márpedig elemzők szerint minden jel arra mutat, hogy a Scarlett Johansson főszereplésével készült produkció beválthatja az alkotók reményeit. A Luc Besson által rendezett film ugyanis hasít a közösségi médiában, a Facebookon például már több mint háromnegyedmillióan lájkolták, de a Flixteren és a Twitteren is egyre gyarapszik a rajongók száma.  
 
A Lucy hírverését támogatja, hogy Scarlett Johansson hamarosan szülni fog, és naponta jelennek meg fotók arról, milyen nagy már a pocakja. Szakemberek szerint ugyancsak a film sikerét vetíti előre, hogy a moziközönség a sok folytatás miatt ki van éhezve az eredeti koncepciókra. Márpedig Luc Besson története igencsak meghökkentő. Egy drogfutár (Johansson) lassan szuperlénnyé változik, mert a szervezetébe jut a gyomrába operált ismeretlen anyag, és ennek köszönhetően nemcsak az alvilágot lesz képes egyedül legyőzni, de megérti az univerzum titkait is. 
 
(UIP) 
2014.07.17
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.