Kockából lett menő srác a Ne bízz a ribiben! sztárja 

Csajos, hajtépős humort kínál a Comedy Central a magyar tévénézőknek. A Ne bízz a ribiben! már a második évadával jelentkezik június 25-től, a folytatásban pedig még hangsúlyosabb szerepet kap James Van Der Beek.
A Dawson és a haverok szőke jófiúja saját magát alakítja a sorozatban. Csajozik, mindenkinek beszól, eközben pedig igyekszik visszakapaszkodni Hollywood legnagyobb csillagai közé.  
 

A sorozatban önmagadat alakítod, de azért van különbség a valódi és a fikciós éned között? 
 
Nagyon is. Én házas vagyok, így nem csajozok annyit, mint a Ne bízz a ribiben! Van Der Beekje. Ráadásul ő elég sokszor bunkó az emberekkel, de ez nem baj. A forgatás során a karakterembe „töltöttem” a bennem felgyülemlő frusztrációt. Még az is előfordult, hogy történt velem valami bizarr dolog, aztán mondtam a készítőknek, hogy tegyük már bele a sztoriba. A karakteremnek egyébként becenevet is adtam. Fake, magyarul Kamu Jamesnek hívom. 
 
Ha a tévénézők rád néznek, akkor egy jó formában lévő, macsó férfit látnak. A színészkedés előtt is ilyen voltál? 
 
Nem éppen. A suli alatt egy kórusban énekeltem. Esélyem sem volt, hogy belépjek egy zenekarba, mert hangszeren játszani nem volt épp az erősségem. Akkoriban még menőnek tűnt az egész, egy csomó dögös csajt is megismerhettem az éneklés révén. De ahogy teltek az évek, úgy jöttem rá, hogy az egyetemen azért nem én álltam a ranglétra csúcsán. 
 
Manapság viszont a geekeknek is összejöhet az élet. 
 
Naná, a legnépszerűbb sorozatokat és filmeket ők készítik. A menő srácok meg a börtönben ülnek. De én azért nem voltam annyira kocka, az éneklés mellett sportoltam is. Baseballoztam és fociztam. 
 
Találkozol néha a kollégákkal a Dawson és a haverokból? 
 
Michelle Williamsszel az egyik Oscar-díjátadón készítettem interjút, pont olyan lelkes, mint régen. Katie Holmes viszont megváltozott. Sokkal érettebb lett. De úgy látom, hogy eközben jobban érzi magát a bőrében. És ez pozitív dolog. Én is hasonlóképp vagyok mostanában. 
 
Ne bízz a ribiben! Szerda este 21:00-tól, dupla részekkel a Comedy Central műsorán – James Van Der Beekkel. 
  
(Forrás: Entertainment Weekly)  
2014.07.18
|


Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
18:05
Két nő és egy férfi
német vígjáték, 2012
18:10
18:15
Röplabdázó csodakutya
kanadai családi vígjáték, 2003
18:15
X-Men: Az eljövendő múlt napjai
angol-amerikai sci-fi akciófilm, 2014
18:20
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
06:22
Sam, a tűzoltó
IX. évad, 21. rész: Fireman Sam 09 1021
06:24
Tini titánok, harcra fel!
2013, 352. rész: Pizsamaparti
06:25
The Avatars
I. évad, 11. rész
06:30
Polly Pocket - Apró erő
I. évad, 14. rész
06:33
Tini titánok, harcra fel!
2013, 362. rész: Hálaadás
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.