Kockából lett menő srác a Ne bízz a ribiben! sztárja 

Csajos, hajtépős humort kínál a Comedy Central a magyar tévénézőknek. A Ne bízz a ribiben! már a második évadával jelentkezik június 25-től, a folytatásban pedig még hangsúlyosabb szerepet kap James Van Der Beek.
A Dawson és a haverok szőke jófiúja saját magát alakítja a sorozatban. Csajozik, mindenkinek beszól, eközben pedig igyekszik visszakapaszkodni Hollywood legnagyobb csillagai közé.  
 

A sorozatban önmagadat alakítod, de azért van különbség a valódi és a fikciós éned között? 
 
Nagyon is. Én házas vagyok, így nem csajozok annyit, mint a Ne bízz a ribiben! Van Der Beekje. Ráadásul ő elég sokszor bunkó az emberekkel, de ez nem baj. A forgatás során a karakterembe „töltöttem” a bennem felgyülemlő frusztrációt. Még az is előfordult, hogy történt velem valami bizarr dolog, aztán mondtam a készítőknek, hogy tegyük már bele a sztoriba. A karakteremnek egyébként becenevet is adtam. Fake, magyarul Kamu Jamesnek hívom. 
 
Ha a tévénézők rád néznek, akkor egy jó formában lévő, macsó férfit látnak. A színészkedés előtt is ilyen voltál? 
 
Nem éppen. A suli alatt egy kórusban énekeltem. Esélyem sem volt, hogy belépjek egy zenekarba, mert hangszeren játszani nem volt épp az erősségem. Akkoriban még menőnek tűnt az egész, egy csomó dögös csajt is megismerhettem az éneklés révén. De ahogy teltek az évek, úgy jöttem rá, hogy az egyetemen azért nem én álltam a ranglétra csúcsán. 
 
Manapság viszont a geekeknek is összejöhet az élet. 
 
Naná, a legnépszerűbb sorozatokat és filmeket ők készítik. A menő srácok meg a börtönben ülnek. De én azért nem voltam annyira kocka, az éneklés mellett sportoltam is. Baseballoztam és fociztam. 
 
Találkozol néha a kollégákkal a Dawson és a haverokból? 
 
Michelle Williamsszel az egyik Oscar-díjátadón készítettem interjút, pont olyan lelkes, mint régen. Katie Holmes viszont megváltozott. Sokkal érettebb lett. De úgy látom, hogy eközben jobban érzi magát a bőrében. És ez pozitív dolog. Én is hasonlóképp vagyok mostanában. 
 
Ne bízz a ribiben! Szerda este 21:00-tól, dupla részekkel a Comedy Central műsorán – James Van Der Beekkel. 
  
(Forrás: Entertainment Weekly)  
2014.07.18
|


Filmek a TV-ben
20:30
A cég
amerikai thriller, 1993
20:30
16 kívánság  
amerikai családi vígjáték, 2010
21:00
21:00
Halálosabb iramban
amerikai akciófilm, 2003
21:00
Másnaposok
amerikai vígjáték, 2009
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
20:05
M2 matricák - Négyzetgyök
Furfangos feladatok
20:05
Chuck megoldja
I. évad, 13. rész: Üstökös-üldözés
20:11
Monchhichi
I. évad, 16. rész
20:12
Ben 10
2017, 107. rész: Gwen-Ben csere
20:15
Littlest Pet Shop: Gyerkőcök világa
I. évad, 46. rész
Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.