Új Tim Burton-film karácsonyra!

Tim Burton, a rendező-zseni legújabb filmjét, a Big Eyes-t december 25-én mutatják be a tengerentúlon. Reméljük, hozzánk is elér még idén az alkotás.
A film valós személyek és valós sztroi alapján készült; a főszereplő egy házaspár, Walter és Margaret Keane, akiket Christoph Waltz és Amy Adams alakítanak. A sztori a következő; a festőművész házaspár a hatvanas években vált ismertté festményeivel, (amik egyébként Tim Burton munkásságára is nagy hatással voltak) amelyeken nagyszemű gyerekek és nők portréi szerepeltek. A házaspár kapcsolata azonban megromlott, és válásra került sor, ekkor el kellett dönteni, hogy valójában ki festette a festményeket, mivel minden mű közös nevükön szerepelt.
 
Végül a bíróságon kellett bizonyítani igazukat; a nő ott helyben festett egy művet, míg a férj kézfájdalmára hivatkozva visszautasította a festést. Mint utóbb kiderült, a feleség - attól félve, hogy azért, mert nő, nem vennék meg festményeit, illetve nem fizetnének érte akkora összegeket - inkább közös név alatt készítette el műveit.

A film bemutatásának dátumát tekintve valószínűleg inkább családi filmet kapunk, a trailer valószínűleg a napokban kerül a nyilvánosság elé.
 
(cinematrix/firstshowing.net)
 
 
 
 
2014.08.06
|


Film premierek

Fekete karácsony

amerikai horror, 90 perc, 2019

Jumanji: A következő szint

amerikai kalandfilm, 123 perc, 2019

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019

A két pápa

amerikai-angol-argentin-olasz filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
Menyhárt Jenő és ikonikus zenekara régi és új dalokkal hangol az ünnepekre.
Filmek a TV-ben
18:10
Bolondok felvonulása
francia vígjáték, 1993
18:25
Styx - Hamis szelek
német film, 2018
18:50
Tű, cérna, szerelem
indiai romantikus dráma, 2018
18:55
Az örömapa
amerikai vígjáték, 1991
19:00
A préda
francia akciófilm, 2011
Ha egy koncertre mész el hétfőn, az legyen a csodás Városminor Kamarazenekar koncertje. Skandináv, finn, észt és orosz szerzők művei. 19:30 #nemaradjle #varosminor #eszak #zeneajanlo #koncertajanlo #programajanlo #korus #koruskoncert #skandinavzene #eszakizene
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.