Augusztus 31-ig meghosszabbítják a Mol BuBi nyilvános tesztelését

Augusztus 31-ig meghosszabbítják a MOL BuBi közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét - derül ki a nyilvános tesztben résztvevőknek pénteken küldött e-mailből. A fejlesztő T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a Mol BuBi rendszerének véglegesítése.
A fejlesztő T-Systems Magyarország szintén pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy megkezdődött a rendszer véglegesítése a kétezer ember részvételével zajló tesztüzemben kapott visszajelzések alapján. Jelenleg a kártyás fizetési mód véglegesítésén és tesztelésén, valamint a gyűjtőállomásokkal történő összehangolásán dolgoznak, hogy "a hamarosan induló éles üzemben" stabil legyen a rendszer. 
 
A nyilvános próbaüzem ideje alatt felmerült hibák javítását augusztus 29-éig lezárják - írták, hozzátéve, hogy a tesztelők túlnyomórészt kedvező tapasztalatokról számoltak be. 
 
A Mol BuBi (Budapest Bicikli) egy közösségi kerékpáros rendszer, amelynek lényege, hogy a városban felállított 76 gyűjtőállomás bármelyikéről bérbe lehet venni az 1100 kerékpár egyikét, és azt bármely állomáson használat után le lehet adni. 
 
A BKK július 14-én hirdette meg a rendszer első nyilvános próbaüzemét ezer fős kerettel, a próbát augusztus 2-án két héttel meghosszabbította, és újabb ezer főre terjesztette ki.

(MTI)
2014.08.15
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.