Nicole Kidman mindent elfelejt

A regény, amely azóta 42 országban jelent meg, most végre film lett. Az Amnézia (Before I Go to Sleep, hazai bemutató: október 30.) egy minden éjjel mindent elfelejtő nőről szól, aki minden reggel kénytelen újratanulni az életét. És az is lehet, hogy a körülötte élők nem azt tanítják neki, ami igaz…
SJ Watson hajlamos a kitérőkre. Már egy londoni kórház orvosaként dolgozott, amikor 38 éves korában beiratkozott egy regényíró-tanfolyamra. Az ottani vizsgamunkáját esténként és az orvosi ügyeletei unalmasabb éjszakáin írta – természetesen egy különös betegségről. 
 
A tanfolyamzáró bulin le is szerződött egy irodalmi ügynökkel, nemsokára megjelent az első regénye, és hamarosan jelentkezett nála Ridley Scott: filmet szeretne csinálni a könyvből. 
 
– Amikor írtam, nem képzeltem el a szereplőket sehogy – vallotta most be az író. – De amióta láttam a filmet, már én is Nicole Kidmannek és Colin Firth-nek képzelem őket.  
 
De azt is elárulta, hogy a legjobban az első jelenetre volt kíváncsi a filmben. 
 
Az egész történethez egy gyászjelentés adta az ötletet, amit egy súlyosan amnéziás férfiról olvastam. Egy pillanat alatt beugrott egy nő, aki felébred egy idegen férfi mellett, és az első gondolata: „hú, nagy buli lehetett tegnap, azt sem tudom, ki ez a pasas”. Ebből a helyzetből nőtt ki a regény. Nagyon kíváncsi voltam, hogy a filmesek hogy oldják ezt meg. És Nicole Kidman nagyon jól nyomja. Hitchcock is imádná őt! 
IC Press
2014.09.19
|


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Látomás
japán romantikus film, 2018
18:15
Nyomoz az anyuci
amerikai krimi, 2004
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.