Noomi Rapace mindenkit az örületbe kergetett Meatloaffal és Celine Dionnal

Noomi Rapace csupán 34 éves, de úgy érzi, a régi gárdából való. Úgy tréningezik minden filmjére, mint a példaképei, Robert De Niro vagy Marlon Brando. Ez teszi különlegesen intenzívvé a játékát A tetovált lánytól a Prometheus-ig. És emiatt hiszik a kollégái kicsit őrültnek.

Kapcsolódó cikkek

A színésznő ugyanis minden szerepére elképesztő igényességgel készül. Pontosan felépíti a háttértörténetüket, minden kis – a filmben sosem látszó – részletet alaposan kidolgoz. A Piszkos pénz (16) (The Drop, hazai bemutató: október 30.) előtt például Brooklynba költözött, ócska kiskocsmákba járt, egy különösen édeskés, olcsó és ócska kölnit viselt, és nagyon sok zenét hallgatott. Csupa olyasmit, amit a filmbéli figurája, Nadia szerinte szeretne. A New York-i orosz maffia és a helybéli nehézfiúk közötti háborúságról szóló thrillerben, melyben James Gandolfini és Tom Hardy oldalán játszik, ő ugyanis ócska táncosnőt alakít: aki azt reméli, a szerelem menti meg a veszélyes hétköznapokból. 
 
A Piszkos pénz stábja szerint a színésznő öltöző-trailerérből folyamatosan két szám harsogott a forgatási szünetekben: Meatloaf I Would Do Anything for Love-ja és Celine Dion My Heart Will Go On című dala.  
 
– A közelemben mindenkit az őrületbe kergettem – ismerte el a forgatás után Rapace. – Nem is csodálom. Az egyik szám rosszabb a másiknál. De én attól lettem reggelenként Nadia, hogy ezeket énekeltem a zuhany alatt. 
IC Press
2014.10.09
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.