Kedvenc helyek

Ismét Michael Jackson a legjobban kereső halott

Csakúgy, mint egy évvel ezelőtt, idén is Michael Jackson vezeti a Forbes magazin által felállított rangsort a legjobban kereső halottak hírességekről. Az öt éve elhunyt énekes elmúlt egy évi bevételét 140 millió dollárra becsülik.
Jackson tehát már második éve trónol a lista élén, ahonnan Elizabeth Taylort taszította le tavaly. 140 milliós éves bevétele feltehetően az idén megjelent Xscape című lemeznek köszönhető, melyen nyolc eddig ismeretlen dal található. 
 
Jackson után Elvis Presley áll a második helyen, aki bár jóval régebben hunyt el, mint kollégája, az elmúlt egy évben is 55 millió dollárt termelt lemezeivel. Charles Schulz, a Charlie Brown- és Snoopy-képregények alkotója 40 milló dolláros bevétellel került a harmadik helyre. 
 
A Forbes magazin tizenhármas listáján szerepel továbbá Bob Marley és John Lennon is, előbbi az ötödik helyen 20, utóbbi a hetediken 12 millió dolláros bevétellel, közöttük pedig a 17 milliót kaszáló Marylin Monroe található a hatodik helyen. A lista tejes egészében itt tekinthető meg
2014.10.17
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.