Jótékonysági karácsonyi ruhagyűjtés az SOS Gyermekfalvak számára

Az SOS Gyermekfalvak és a Pólus Center közös kezdeményezése által bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy a vérszerinti szüleiket nélkülözni kényszerülő gyermekek karácsonya is meghitt és varázslatos legyen.
A kampány során az üzletház vásárlói és bérlői közösen gyűjtik az ajándékokat 2014. december 1. és 16. között, míg a karácsony legfontosabb és nélkülözhetetlen elemét, a karácsonyfát a bevásárlóközpont biztosítja. Az így „komplett karácsonyt” a Pólus eljuttatja mindhárom város SOS családjaihoz, így Battonyán, Kecskeméten és Kőszegen is kedveskednek a gyermekfalvak lakóinak. 
 
A karácsony az év egyik legmeghittebb és legvarázslatosabb ünnepe, amit mindenki igyekszik szerettei körében eltölteni, közösen készülődni, gyönyörködni az ünnepi fényekben és várni az ajándékozás pillanatát. Vannak azonban olyan gyermekek, akiknek nincs lehetőségük vérszerinti szüleikkel, igazi családjukkal tölteni ezeket a napokat, sőt sokan közülük még sohasem voltak részesei igazi ünneplésnek.  
A Pólus Center karácsonyi ajándékgyűjtő jótékonysági akciójával szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy gondtalanul, meghitt környezetben teljen az SOS Gyermekfalvak összes, mintegy 380 lakójának ünnepe. A nevelőszülőknek a mindennapos ellátás mellett többlet kiadást és időt jelent az ünnepekre való készülés, így ez a kezdeményezés minden szempontból nagy segítséget jelent számukra. 
 
A szervezők arra kérik az adományozó kedvűeket, hogy 0 és 18 éves kor közötti gyermekekre és fiatalokra való tiszta ruhaneműket hozzanak, hogy ajándékok kerüljenek a Pólus Center által az SOS családok számára felajánlott karácsonyfák alá. Az ajándékgyűjtés során, melyben az áruház üzletei is részt vesznek, a látogatók díszeket is hozhatnak, melyekkel a karácsonyfák feldíszítését segítik. A közösen összegyűjtött ruhákat, dekorációkat és a fenyőfákat a bevásárlóközpont juttatja el a három gyermekfaluba; Battonyára, Kecskemétre és Kőszegre. 
 
A SOS Gyermekfalvak jótékonysági nagykövete Barabás Éva. 
 
Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa olyan civil szervezet, melynek célja az otthonukat vesztett gyermekek nevelése, a veszélyeztetett helyzetű gyerekek és családjaik támogatása, érdekeik képviselete. Az alapítvány segítségével a vérszerinti szüleiket nélkülözni kényszerülő gyerekek SOS nevelőszülőkkel családi házakban nőnek fel, ahol a vérszerinti testvérek együtt maradhatnak.  
 
A gyűjtés 2014. december 1-jétől 16-ig tart, ez idő alatt járulhat hozzá bárki adományaival a gyermekfalvak lakónak komplett, örömteli karácsonyához.  
 
A felajánlásokat a segítők a Pólus Center információs pultjánál tudják leadni. 
2014.12.01
|


Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Kópé

amerikai-kanadai animációs film, 87 perc, 2019

Playmobil: A film

német-francia animációs film, 99 perc, 2019

Mi újság, kuflik?

magyar animációs film, 77 perc, 2019

A kis kedvencek titkos élete 2

amerikai-francia-japán animációs film, 86 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
19:40
Sam, a tűzoltó - 8. évad
angol rajzfilmsorozat, Csajos este, 2011
19:40
Bűbájtábor
2018, I. évad, 16. rész: Ez az én bulim!
19:40
Chuck megoldja
I. évad, 15. rész: Csapatszellem
19:40
Chuggington
II. évad, 1. rész
19:40
Ben 10
2017, I. évad, 112. rész: Gyomorrontás
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.