Kedvenc helyek

Magyar srácok dalát pörgeti David Guetta

A VIVA PUSH minden hónapban más-más feltörekvő formációt támogat és ismertet meg a hazai közönséggel, a zenecsatorna decemberben a Rendes Pénznek szavazott bizalmat. Egyre sikeresebb a StadiumX is, akik szintén VIVA PUSH felfedezettként indultak.
A VIVA PUSH szeptemberben indult az MTV hasonló nevű kezdeményezésének mintájára. Célja, hogy elsősorban helyi feltörekvő előadókat ismertessen meg szélesebb közönséggel, többek között speciális tartalmak, emelt számú klipjátszás és online felületeken való részvétel segítségével. Decemberben a Rendes Pénz a csatorna felkaroltja. A formációt két pécsi rapper: a Halott Pénzes Marsalkó Dávid és a Punnany Massifból ismert Felcser Máté, alias RendbenMan alkotja. Innen származik az alkalmi kollaboráció találó neve, a Rendes Pénz is, amely az ABBA című számmal vált népszerűvé. 
 
A VIVA PUSH hatalmas lehetőséget adhat a feltörekvő hazai előadóknak, és színvonalas, új zenéket ismertethet meg a zenerajongó közönséggel. A kezdeményezésnek nemzetközi fronton olyan előadók köszönhetik sikereiket, mint John Newman, Lorde, Charlie XCX, Icona Pop, Sam Smith és Iggy Azalea. A StadiumX-szel is nagyot fordult a világ, amióta szeptemberben őket választották az első VIVA PUSH felfedezettnek, olyannyira, hogy a duó most a VIVA Chart Show első helyén áll. A Dave Martin és Sullivan alkotta progresszív house-ban utazó srácok Howl At The Moon című felvételét olyan világhírű DJ-k pörgetik, mint Avicii, Nicky Romero vagy éppen David Guetta, aki a Balaton Soundon fel is hívta maga mellé őket a színpadra.  
 

 
„Több olyan klubba és fesztiválra is eljutottunk, amiről korábban álmodni sem mertünk, egyre közelebb kerülünk régi nagy álmunkhoz, hogy nemzetközi szinten is népszerűvé váljunk. Óriási meglepetés, hogy mi lettünk a VIVA Chart Show decemberi győztesei, sokat jelentenek számunkra ezek a pozitív visszajelzések, amelyek megerősítenek benne, hogy jó úton járunk” – mesélte Dave Martin.  
 
Ha egy magyar előadó maga mögé utasítja a legnagyobb világsztárokat, és első helyezést ér el a megújult VIVA Chart Show-ban, a csatorna különleges díjjal jutalmazza a teljesítményét. Ez a bravúr a hazai előadók közül a StadiumX-et megelőzően Boginak és Király Viktornak már sikerült, ők voltak az elsők, akik átvehették az Arany Triangulumot. A StadiumX decemberben csatlakozott a legjobb magyar előadókhoz. 
 
 
2014.12.01
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.