Kedvenc helyek

Újra stúdiózik a Coldplay

Bár még csak fél éve, idén májusban jelent meg a Coldplay legutóbbi lemeze, a Ghost Stories, a termékeny zenekar újra stúdióba vonult, hogy A Head Full Of Dreams címmel elkészítse következő albumát. Ez lesz a banda hetedik nagylemeze.
A Coldplay frontembere, Chris Martin a BBC rádiónak mesélt a zenekar jelenlegi munkájáról: A felvétel kellős közepén járunk. Ez lesz a hetedik lemezünk, és ha úgy nézzük, valahol olyan ez, mint a hetedik Harry Potter-könyv. Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem lesz folytatás, de ez mégiscsak valaminek a befejezése. Jó volt visszamenni a stúdióba, ez egy kellemes időszak a zenekar életében – nyilatkozta Martin. Úgy kell hozzáállnunk ehhez a munkához, hogy ez lesz az utolsó albumunk, ha nem így tennénk, nem tudnánk mindent beleadni – tette hozzá az énekes. 
 
Hogy tényleg ez lesz-e az utolsó Coldplay-album, az egyáltalán nem biztos, hisz Martin már a 2011-es Mylo Xyloto című lemezük megjelenése után is ezt pedzegette, sőt, a frontember minden egyes album befejezése után úgy érzi, már nem fog tudni többet alkotni. Turné azonban biztosan lesz jövőre, bár a részleteket egyelőre még nem hirdette ki a zenekar. 
 
(Gigwise/BBC Radio 1) 
2014.12.05
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.