Kedvenc helyek

Zséda ismét a Cotton Club Singersben

Fehér Gábor, Kozma Orsi, László Boldizsár, Szűcs Gabi és Zsédenyi Adrienn „Zséda” 2x2 így lett öt címmel tartja húszéves jubileumi koncertjét 2015. január 12-én, 19:30-tól az Erkel Színházban.
A Cotton Club Singers alapító tagjai tehát egy koncert erejéig újra összeállnak, hogy megalakulásuk 20. évében örömzenéléssel lepjék meg az igényes zenerajongókat. Az Emerton-díjas zenekarral 5 évvel ezelőtt találkozhattak utoljára a rajongók a korszakzáró búcsúkoncerten.  
 
A január 12-i, exkluzív környezetben megrendezendő koncert a legszélesebb skálán mutatja be a csapat aktív tizenöt évét a legemlékezetesebb slágereken keresztül. Egy ilyen este elképzelhetetlen a Sinatra, Ó Budapest, Abba-Jazz, Hofimánia slágerei ugyanúgy, mint a csapat első sikere a Négy Gengszter nélkül.  
 
A tagok büszkén mesélik, hogy a Jubileumi Cotton Club Singers koncert bevételének egy részével egyben a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai kisbetegeit is támogatják. 
 
2015.01.07
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.