2016 végén jön az Assassin’s Creed-film

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy élőszereplős film készül az Ubisoft nagy sikerű videojátésorozatából, a különböző történelmi korokban játszódó Assassin’s Creedből, most azonban már a bemutató időpontját is közzétették.
A 20th Century Fox bejelentette, a film 2016. december 21-én kerül majd a mozikba. A mozi főszereplője Michael Fassbender lesz. Hogy Fassbender mellett még kik játszanak majd a produkcióban, arról egyelőre nincs információ, a főszereplő mellett egyedül a rendező kiléte ismert: a filmet az a Justin Kurzel rendezi majd, aki az ugyancsak Fassbender főszereplésével készülő, jövőre mozikba kerülő Macbeth-filmet is rendezi. 
 
Az Assassin’s Creed-mozi a játék történetét követi majd, ugyanakkor a készítők szándékai szerint új elemekkel is bővül majd az alapsztori. 
 
A videojáték francia székhelyű kiadója, az Ubisoft egyébként összesen hat játékából tervez filmet készíteni, a kreatív vezetői feladatokat nem adva ki a kezei közül. Az Assassin’s Creed mellett a következő játékokból készülhet a közeljövőben film: a Far Cry, a Rabbids, a Watch Dogs, a Splinter Cell és a Ghost Recon
 
Bár a filmre még két évet várni kell, a rajongók kárpótlásul a videojáték következő, a viktoriánius Londonban játszódó darabjával vigasztalódhatnak, melynek megjelenése még erre az évre várható a kiszivárgott hírek szerint. 
 
(Gamespot) 
2015.01.09
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
18:10
Veszélyes családi képek
amerikai dráma, 2019
18:30
Acélország
angol thriller, 2018
18:40
A dzsentlemanus
amerikai vígjáték, 1992
18:45
Beavatás
amerikai thriller, 2003
18:50
Irina
bolgár film, 2018
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.