Kedvenc helyek

Snoop Dogg nagypapa lett

Snoop Doggból nagypapa lett köszönhetően első fia korai gyerekvállalásának. Az ifjú szülők, Corde Broadus és felesége, Jessica Kyzer a Zion nevet adták a gyereknek, aki Snoop Dogg első unokája, és akit egy közösségi oldalon köszöntött először a büszke rapper.
A 43 éves Snoop Doggnak három gyereke van, a 20 éves Corde, a 17 ével Cordell és a 15 Cori, közülük a legidősebb vált most maga is édesapává. A kis Ziont, kinek neve elég reggae-s hangzású, lelkesen köszöntötte újdonsült nagypapája: „Sok szeretet vár rád a világban, kis unokám!” – írta neki Dogg nagypapa az Instagramon. A szöveg mellé képeket is mellékelt magáról és babáról, a fiáról, valamint a feleségéről, Shante Taylorról „Büszke nagymama” felirattal. 
 
Snoop Dogg, aki egy ideig Snoop Lion is volt, Bush címmel máricusban jelenteti meg következő albumát, melynek producere Pharell Williams, és amelyen Stevie Wonder és Charlie Wilson közreműködik. „Ez a lemez más lesz, különbözni fog mindattól, amit eddig csináltunk. Jó lemez lesz, jól fog szólni és jól fog kinézni” – promózta új albumát a rapper. Mindezt Pharell Williams is megerősítette, aki szerint a Bush jobb lett, mint a saját lemeze. 
 
(NME) 
2015.01.15
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.