Murray helyett McCarthy irtja majd a szellemeket

Paul Feig rendező most végre pontot tett egy évek óta húzódó ügy végére, és bejelentette a Szellemirtók harmadik részének szereplőit. Dan Aykroyd, Harold Ramis és Bill Murray helyett azonban ezúttal nők lesznek a főszereplők.
2008-ban lehetett először arról hallani, hogy a Columbia Pictures a Szellemirtók újabb folytatását tervezi, a bemutatót anno 2010-re tervezték. Bill Murray akkor lelkesen nyilatkozott az ötletről. A lelkesedése azonban hiábavaló volt, mert úgy néz ki, a színész nem is lesz benne a folytatásban. Ahogy nem lesz benne az első két film forgatókönyvét is író Dan Aykroyd sem – a harmadik főszereplő, Harold Ramis pedig már nem is él. Felmerült továbbá Seth Rogen, Steve Carell és Paul Rudd neve is a film kapcsán, de ők is hoppon maradtak, mert ezúttal nők kapják az irtók szerepét. 
 
Tehát igazából folytatásnak sem nevezhető film, inkább egy új, női színészekkel előadott feldolgozásnak, melynek főszereplőit a Szellemirtók 3. rendezője, Paul Feig tette közzé a Twitteren: az új filmben Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones üldözi majd a szellemeket. Kristen Wiig és Melissa McCarthy egyébként már a Koszorúslányok című filmben is együtt dolgozott a rendezővel, sőt McCarthy a Női szervekben és a nálunk forgatott, ugyancsak Feig által rendezett Spy című filmben is szerepelt. 
 
(Variety) 
2015.01.28
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
18:10
A Da Vinci-kód
amerikai thriller, 2006
18:10
A nyughatatlan
amerikai dráma, 2005
18:15
A nő, aki előttünk jár
amerikai film, 2017
18:30
A 22-es csapdája
amerikai háborús film, 1970
18:45
Galaktikus támadás
amerikai sci-fi, 1996
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.