Érdekesen alakul a Hófehér és a vadász új részének jövője

A Hófehér és a vadász nagy sikerét követően minden bizonnyal lesz folytatás, de egyelőre csak a vadász, azaz Chris Hemsworth visszatérése egészen biztos. Úgy tudni, a Hófehért alakító Kristen Stewart kimarad a projektből, viszont a gonosz mostohát alakító Charlize Theronra valószínűleg továbbra is számíthatunk.
Mivel a Universal stúdió kevesli a nagy neveket a produkcióból, tárgyalásokat folytatnak Emily Blunttal is, akinek a dolgok jelenlegi állása szerint a kettes számú főgonosz szerepét szánják. Ha már Hófehér kimarad, törpéből is kevesebb lesz a folytatásban, és azt sem tudni, a vadász milyen küldetésre indul majd, ha nem kell megmenteni egy királykisasszonyt. 
 
Amíg Chris Hemsworth újra szekercét lóbál, megtekinthetjük őt a Blackhat című akcióthrillerben, amelyben jó útra tért hackert alakít, aki kiberterroristákól menti meg a világot. 
UIP
2015.01.29
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:35
Mindörökké Batman
amerikai-angol akciófilm, 1995
18:45
James Bond: Goldfinger
angol akciófilm, 1964
18:50
Tango és Cash
amerikai akcióvígjáték, 1989
18:50
Mint-a-kép
amerikai vígjáték, 1997
18:50
Rambo 3.
amerikai akciófilm, 1988
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.