Itt az Argo 2. első előzetese!

Megérkezett végre Árpa Attila várva várt akcióvígjátéka, az Argo 2. első előzetese és teaser plakátja. A kultikussá vált első részből megismert karakterek, élükön Balog Tibivel és bandájával (Bodri, Tyson, Pszicho) visszatérnek a mozikba.
Ezúttal egy titokzatos megbízás körül forognak az események, amelyben érintett a japán maffia, a Tejesember és a bosszúszomja Hangyás Dzsoni is. Hatalmas robbanások, pörgős akciók, laza beszólások és a hallgatag Pszicho garantálják, hogy ezt a filmet is sokáig fogjuk emlegetni!
 
Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak.  
 
Egy japán szindikátus árnyékembere (Kulka János) balszerencséjére pont Tibiéket bízza meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozó megszerzésével. Tibiék vajmi keveset értenek az IT világához, ezért egy számítástechnika tanárt (Bán János) visznek magukkal a lehetetlennek tűnő műveletre. A bajt a roma maffia feje (Nagypál Gábor) fokozza, aki egy régi ügy miatt elégtételt akar venni Tibin. A hajsza során Tibiék mindezeken túl japán bérgyilkosokat és a szlovák hadsereget is magukra haragítják, így az esélyük arra, hogy a nagy zsével Malibu tengerpartjára szökjenek, radikálisan csökken.  
 
De aki Tibit alábecsüli, annak annyi. Mert Tibi megoldja okosban.
 
És akkor íme az előzetes:
 

 
 
 
2015.02.25
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.