Az AMC csatornán lesz látható a The Walking Dead testvérsorozata

Azzal egy időben, hogy az AMC két évadot berendelt a The Walking Dead (még cím nélküli) testvérsorozatából, az AMC Global hétfőn bejelentette, hogy az AMC csatorna szerte a világon – így Magyarországon is - minden epizódot az amerikai premiert követő 24 órán belül fog bemutatni.
Az AMC Global egy 2014 végén elindított, az AMC márkanévvel fémjelzett nemzetközi televíziós hálózat, amely jelenleg több mint 115 országban és területen elérhető.  
 
Az új sorozatot a „The Walking Dead”-hez hasonlóan az AMC Studios gyártja, kreatív producerei pedig a „The Walking Dead”-nél is közreműködő Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert lesznek. A pilot ötletét és forgatókönyvét Kirkmannel közösen jegyző Dave Erickson (Marco Polo, Kemény motorosok) kreatív producer és showrunner lesz. A sorozat főbb szerepeit Cliff Curtis (Missing – Elrabolva, Gang Related), Kim Dickens (Holtodiglan, Kemény motorosok), Frank Dillane (Harry Potter és a Félvér Herceg) és Alycia Debnam-Carey (A vihar magja) játsszák. 
 
A testvérsorozat Los Angelesben játszódik, új karakterekkel és történetszálakkal a középpontban. Az első évad hatszor egyórás epizódokból áll majd, és nyár végén debütál az AMC-n. A második évadot 2016-ban vetítik.  
 
Az AMC márkanév hamarosan egyet jelent a világ legkeresettebb és legimpozánsabb tartalmaival” – nyilatkozta Bruce Tuchman, az AMC Global és a Sundance Channel Global elnöke. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a sorozatot az amerikai premier után 24 órán belül elhozhatjuk a nemzetközi közönségnek is, és így a The Walking Dead-rajongói szerte a világon együtt élhetik át a kibontakozó új történet izgalmait.”  
 
Ed Carroll, az AMC Networks ügyvezető igazgatója így folytatta: „Robert Kirkmannel és Dave Ericksonnal, továbbá a nagyszerű kreatív stábbal és színészekkel, ez az új sorozat megadja majd a The Walking Dead-rajongóinak mindazt, amit végig szerettek volna – hogy betekinthessenek a zombi apokalipszis történetének egy másik részébe is, amikor elvisszük őket a katasztrófa kezdeteihez.” 
 
Az AMC Networks 2014 végén „AMC” néven újrapozícionálta az MGM csatornát. A re-brand az Észak-Amerikán kívüli forgalmazás első lépését jelentette az AMC számára, mely a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Az AMC azóta Európa, Latin-Amerika, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet több száz kábel- és műholdas platformján indította el csatornái helyi változatait. A csatornákat eredeti AMC VOD, HD és „TV Everywhere” szolgáltatások is kísérik.  
 
Az AMC Networks tulajdonában álló stúdiók által gyártott eredeti sorozatok premierjein kívül az AMC Global közismert sikerfilmeket is bemutat a világ legnagyobb filmtáraiból.  
2015.03.11
|


Filmek a TV-ben
18:30
Scooby-Doo! Hold szörnyes őrület
amerikai animációs film, 2015
18:45
Hajlakk
amerikai vígjáték, 2007
18:55
A szellemlovas
amerikai akcióthriller, 2007
18:55
Szerelem és időutazás
új-zélandi sci-fi, 2016 (feliratos)
19:00
Célpont neve: Salazar
amerikai akciófilm, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:31
Tini titánok, harcra fel!
2013, 161. rész: Erőbedobás
18:35
Charley az iskolában - I. évad
francia animációs filmsorozat, Iskolai tombola, 2013
18:36
Bob, a mester
I. évad, 47. rész: Bob The Builder 01 (Eps. 1-52.) 1047
18:40
Charley az iskolában - I. évad
francia animációs filmsorozat, Az elcserélt mackó, 2013
18:40
Nicky, Ricky, Dicky és Dawn
IV. évad, 411. rész: Az Ausztrál cserediák
Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.